Приложенията за Android не спират своето развитие. Постоянно изникват нови и нови идеи, като доста от тях си струват да се разгледат. AndroidPIT отново има селекция от интересни приложения за най-популярната мобилна платформа. Този път фокусът е върху удобството и забавлението.

 

Ruff

Това приложение получи наградата за дизайн от Google за тази година. То има и интересен подход към воденето на бележки. Интерфейсът е семпъл и изчистен, но въпреки това предлага множество опции за записките. Поддържат се и опции за експорт и споделяне на бележките, както и няколко езика. Има и две тъмни теми, ако основната е твърде бяла и ярка за даден потребител.

 

 

The Addams Family – Mystery Mansion

Семейство Адамс е много популярно и сега се радва на нов възход. Заедно с дебюта на новия анимационен филм идва и нова безплатна игра за Android. Целта на играчът е да построи възможно най-плашещото, мистериозно имение, като обръща специално внимание на декорацията. Разбира се, има плащания вътре в играта, които да улеснят и ускорят прогреса.

 

 

Weird Cuts

Приложение, което използва добавена реалност, за да помага в създаването на атрактивни или абстрактни 3D колажи. Потребителят може да прави снимки и да изрязва елементи от вече готови снимки. След това може да ги използва в създаването на 3D колаж. Приложението определено мотивира креативността. За да може да бъде използвано обаче, е нужен телефон, който използва последната версия на arCore.

 

 

Feeleat

Интересно приложение, което иска да помогне на хората да подобрят навиците си на хранене. Потребителят въвежда целите си и типичните си ястия. Приложението използва базата си данни, за да даде съвети за подобрение на качеството на хранене. Съветите са съобразени според персоналните цели на потребителя и търси баланс между удобството и резултатите.

 

 

American Dad! Apocalypse Soon

Нова глава в популярната поредица. Играта е тип RPG, като е направена заедно със сценаристите на оригиналния анимационен сериал. В нея има много комични моменти, като Стан трябва да спаси семейството си от извънземни, а след това да спре и самата инвазия на неканените гости. Играта е доста семпла, но и атрактивна и ще се хареса на феновете на поредицата.

 

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix