Както всяка седмица и сега интересните и полезни приложения за Android не спират да се появяват. Новата селекция на AndroidPIT съдържа някои практични идеи и забавни игри.

 

Pocketcoach – Anxiety Helper

Стресът и напрежението не се отразяват добре на здравето. За съжаление, за много хора е трудно да се справят с тях. Това приложение иска да помогне, като дава съвети под формата на диалог. Потребителят избира какво го притеснява и може да получи научно потвърдени техники за успокоение и релаксация.

 

 

Call of Duty: Mobile

Популярната игра най-сетне има версия и за мобилни устройства. Тя е само за игра в мултиплейър, като има няколко режима, включително популярния в момента Battle Royale. Играта е микс от предишни версии като Black Ops и Modern Warfare, като съдържа герои, оръжия и кари от двете игри. Има и няколко популярни карти от мултиплейър версията за компютри и конзоли.

 

 

League of Wonderland

SEGA предлага своята популярна класика и във версия за смартфони. Тя е леко изменена, като напомня на Clash Royale. Играчът си избира 8 карти, с които да води битка срещу опонентите си. Мачовете продължават 2 минути. Има и режим за зрители, чрез които играчите могат да гледат мачовете на други в реално време.

 

 

LucidPix 3D Photo Generator

Това е съвсем ново приложение и още е в бета версия. То позволява създаването на 3D снимки от вече направени кадри. Потребителят може да избере снимка от галерията на телефона или да направи нова веднага. Приложението я обработва и създава 3D изображение, което може да се споделя и в социалните мрежи.

 

 

Survivor Mr. Who

Интересна игра, която има семпла графика, но пленяващ геймплей. Играчът се оказва изгубен в пустош след самолетна катастрофа. Сега трябва да оцелее като изгради подлон, защити от хищници и нападатели. Освен това трябва и да си осигурява храна.

 

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix