Новите приложения за Android не стихват. Изборът винаги е огромен и сред тях има някои доста интересни неща. Както винаги, AndroidPIT има атрактивна селекция от приложения и игри, които си струва да пробваме през следващите няколко дни.

 

One Punch Man: Road to Hero

Нова RPG игра, която е базирана на карти и на популярната манга история на One Punch Man: Road to Hero. Играта използва оригиналната история, като разполага с почти всеки герой с оригиналните гласове на актьорите. Играчът си създава отбор от герои, с които трябва да спаси света от чудовищата. Играта е безплатна, но има и покупки вътре в нея.

 

 

Traps Lab

Игра, която ще се хареса на почитателите на пъзелите. В нея има 25 нива, както и безкраен мултиплейър режим, като това е включено в безплатната версия. Платената е $5 и отключва всички останали нива и пъзели. Геймплеят е семпъл, но атрактивен и човек неусетно може да прекара доста време, решавайки пъзелите.

 

 

Pokemon Masters

Радост и за почитателите на Pokemon. На тяхно разположение вече има още една игра. Pokemon Masters комбинира стратегия и битки, като изисква от играчите да си направят отбор с още един приятел. Двамата ще се включват в битки срещу други два отбора, които са управлявани от компютър. Играта е безплатна, но има покупки вътре в нея.

 

 

Checketry

Мениджър за теглене на файлове, който позволява на потребителя лесно да следи и управлява файловете, които изтегля от интернет на телефона си. Програмата е съвместима с всякакви файлове, като позволява паузиране и продължаване на тегленето по всяко време. Има и приложение за компютър, за да може лесно файловете да се прехвърлят и да се следи активността от едното устройство на другото. Приложението е безплатно, но с реклами.

 

 

Stranger Things 3

Популярната поредица вече си има и подобаваща игра. Тя следва събития от епизодите, като ги пресъздава в същия стил и същите герои. Има атрактивен геймплей, който използва по-модерните технологии и функции. Играта обаче е платена и струва $5.

 

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix