Google Play Store „прелива“ от интересни приложения. Както винаги, AndroidPIT избират няколко от тях, които си струва да пробваме през тази седмица. Този път селекцията предлага три игри и две интересни приложения.

 

Aso

Това е ново приложение, което все още не е напълно завършено. То позволява на потребителите да създават собствени анимации чрез различни пиксели и картинки. Има и възможност да се използват вече направени анимации от други потребители, които да се преработят. Приложението е безплатно, като изисква единствено достъп до вътрешната памет, за да може готовите анимации да бъдат експортирани и споделени.

 

 

Idle Food Truck Tycoon

Игра, в която потребителят започва от нулата и трябва да си построи цяла бизнес империя от камиони за бързо хранене. Целта е постепенно да се предлагат все повече и разнообразни камиони с различни менюта и да привличат възможно най-много клиенти. Има и състезания с опоненти. Играта е безплатна, но има вградени плащания в нея, които ускоряват прогреса. Може да се играе и без да се плаща, но чакането ще е по-дълго.

 

 

Gears POP!

Игра, която съчетава в себе си класиката Gears of War с популярните в момента колекционерски фигурки Funko Pop! Резултатът е смесица от двете, като геймплеят е сходен с Gears of War, но главните герои вече са фигурките на Funko. Целта е играчът да си изгради отбор, който да обучи и подготви за битките. Играта е безплатна, но с вградени плащания.

 

 

Night Vision / ToF Viewer

Интересно безплатно приложение, което се възползва от ToF камерите в някои телефони. То визуализира информацията, която тези камери генерират и показва какво „виждат“ те. Подходящо е за доста слаба светлина и за своеобразно нощно виждане. Може да се използва само от смартфони, които имат Time of Flight камера.

 

 

Void Tyrant

Нова игра, която комбинира в себе си няколко стила. ЦЕлта е да се натрупа тесте със специализирани карти, чрез които се водят „битки“ с цел да се спечелят отново очите на Кронос. Има над 500 карти в три класа, така че играчът трябва внимателно да избере тези, които смята, че ще му донесат най-голям шанс в битките

 

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix