Светът на Android е голям и приложения има навсякъде. Изборът на интересни програми за операционната система е огромен, като AndroidAuthority има нова селекция с предложения, които си струва да разгледаме през следващите дни.

 

Type II: FPS TD

Това е интересна игра, която комбинира в себе си класически FPS със стратегически елементи защита на кула и база. Играчите трябва да поставят защитни елементи, които да бранят кулата им от нападатели. След това самите те се включват в престрелките. Геймплеят е доста интензивен. Играта струва $5,99.

 

 

Checketry

Мениджър за теглене на файлове, но с интересна концепция. Вместо да изтегля в телефона, изтегля файловете директно в компютъра, с който трябва да е свързан предварително. Чрез него човек може да пуска от телефона си изтегляне игри от Steam например, както и файлове от други платформи и те да се свалят директно в компютъра. Има и файлов мениджър за файловете в самия телефон. Приложението е безплатно, но с реклами.

 

 

Poio

Игра за деца с образователен елемент. Тя помага на децата да се научат да четат. Има множество мини-игри, които да помагат на децата да подобряват уменията си по четене. Има и предизвикателства, например децата сами да прочетат приказката преди лягане на родителите си и др. В играта има виртуални награди, данни за родителите и др. Струва $11.99

 

 

Night Vision / Tof Viewer

Това е приложение, което може да се използва от телефони с ToF камери, които поддържат Camera2 API. Ако телефонът разполага с тези неща, то може да се превърне в устройство за нощно виждане. Разбира се, изображението не е като по филмите, но е достатъчно, за да може човек да се ориентира в тъмното. Приложението е безплатно.

 

 

Brave Conquest

Това е игра, в която играчът трябва да си построи и развие кралство. Това включва създаване на армия, превземане на нови територии, осигуряване на добри условия за живот на поданиците и др. Играта е безплатна, като е семпла, но има атрактивни елементи в геймплея.

 

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix