Време е за нова порция атрактивни мобилни приложения и игри, които заслужават внимание. Както винаги, селекцията е на AndroidPIT и има какво да ни предложи.

 

Enlight Pixaloop

Интересно приложение, което позволява на потребителя да анимира и „раздвижи“ снимките си. Чрез програмата може да се добавят малки движения към снимките. Например на косата заради вятър или нещо подобно. Безплатната версия има някои ограничения, които се махат само в платената версия на приложението. То е и доста натоварващо, затова е добре батерията да е заредена.

 

 

Blue

Семпла игра с пъзели, които обаче се оказват доста предизвикателни. Трябва да се решават различни пъзели, ребуси и загадки, за да може да се преидолее всяко ниво от общо 50. Крайната цел е доста семпла – дисплеят да свети в синьо.

 

 

Brewtime

Приложение, което е специално за почитателите на кафето. То предлага различни рецепти и съвети за правенето на най-различни кафета. Има и таймер, който следи за точното време на варене, за да може резултатите да са винаги идеално. Рецептите са разработени от Скот Рао, който работи в кафе индустрията над 20 години.

 

 

The Mighty Quest for Epic Loot

Популярното RPG на Ubisoft вече има версия и за мобилни устройства. Целта е доминиране на кралството Опуленция, в което има множество летящи замъци. Водят се битки с тях, като целта е да бъдат победени и да бъдат взети техните ресурси. Играта не предлага опция за създаване на замък, а се използват готовите.

 

 

Interval Timer

Семпло, но много полезно приложение, което да помага по време на тренировки. В него може да се въведе броят на сериите, продължителността на всяка серия и времето за почивка между тях. След това приложението започва да отброява времената според указанията. Всяка фаза оцветява дисплея в различен цвят (времето също винаги е видимо), така че е лесно да се следи дали е време за почивка или за нова серия. Има и опция за зпазване на различни профили според различните тренировки. Има и функция с таймер за трениране на рефлексите.

 

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix