Отново е време за нови приложения. Селекцията на AndroidPIT и този път има какво да покаже. За щастие, в Google Play Store има много богато меню, а AndroidPIT и тази седмица има интересна селекция. Този път тя е фокусирана върху малко игри и повече практични приложения.

 

Dr. Mario World

След месеци чакане, играта най-сетне е факт. Тя е безплатна за игра, като предлага платени допълнителни покупки. Има стотици нива с различно ниво на трудност. Играта запазва класическия си геймплей, като е осъвременен да се възползва от сензорните дисплеи. Целта е да се преодолеят нивата и да се преборят всички вируси с наличния ограничен брой лекарства.

 

 

 

Groovepad

Интересно приложение за почитателите на музиката. И по-конкретно, за тези, които винаги са искали да си направят песен сами. Има най-различни готови ефекти, бийтове, инструменти. Проектите са разделени по жанр, като всеки може да направи песента на мечтите си. Приложението е безплатно за първите седем дни, след това струва по $5.99 на седмица.

 

 

Bad Roads GO

Игра, която поставя играча в различни кратки пътешествия, като трябва да шофира през сложни терени. Има и товар, който не трябва да пада от автомобила, но същевременно трябва да бъде превозен възможно най-бързо и ефективно. Играта променя саундтрака в нивата според ритъма на шофиране. Има и режим за игра на двама души едновременно от едно устройство.

 

 

Calcolapizza

Приложение, което помага за кулинарите и по-точно на почитателите на пицата. То разполага с най-различни рецепти, които персонализира според допълнителни критерии, например според това какво има в хладилника. Приложението избира идеалната комбинация от съставки и тяхното количество, за да се получи възможно най-добрата пица. Рецептите, които са били харесани, могат да се запаметят. Приложението е безплатно.

 

 

Super GPS Compass Map

Това приложение всъщност обединява три функции в една – компас, GPS и Google Maps. По този начин то получава възможно най-точните координати за местоположението на потребителя и дава по-точни насоки по време на пътуване до различни дестинации. Предлага и интересни обекти в близост до потребителя. Приложението поддържа и информация за времето и пътните условия в 220 държави.

 

 

Още от Digital: 5 приложения за Android, които е добре да пробвате тази седмица