Морето от приложения за Android става все по-дълбоко. Изборът е огромен и затова AndroidPIT отново помага с кратка селекция на няколко нови приложения и игри, които да пробваме в свободното време през тази седмица.

 

Top Speed 2: Drag Rivals & Nitro Racing

Втората част на популярната моблна ира е още по-голяма и атрактивна. Тя има 71 автомобила и почти 400 състезания в соло ржима. Може да се играе и онлайн срещу други играчи от целия свят. Играта позволява персонализиране на колата, ъпгрейди, за да е по-бърза и още много. Безплатна е за игра, но има и платени компоненти за колите.

 

 

Split Screen Launcher

Това приложение все още не е завършено напълно и затова може да има бъгове. То позволява на всеки телефон да използва по две приложения на дисплея едновременно. Функцията позволява и промяна на размера на прозорците за приложенията. Практична и лесна опция, когато човек иска да използва максимума на телефона си.

 

 

Tiny Dragons

Семпла игра, която не изисква много внимание и усилие, но е подходяща за разпускане. Целта е да се подредят плодовете или останалите предмети един до друг, за да се махнат и така постепенно да се изчисти цялата дъска. Играта може да се играе и офлайн, като има и възможност за трупане на виртуални пари, които да се използват за бонуси в играта.

 

 

Endel: Focus, Relax, and Sleep App

С толкова много стрес и напрежение, за много хора отпускането и заспиването вечер е проблем. Това приложение иска да помогне, като използва компютърно генерирани звуци, които помагат за успокояване и заспиване. Звуците могат да се персонализират според различни критарии, включително метеорологичното време. Приложението не е безплатно, но предлага безплатен пробен период, за да може човек да прецени дали ще му върши работа.

 

 

Audm

Това приложение превръща новинарските статии и материали от текст в глас. Те стават своеобразна аудиокнига, която човек може да слуша в движение. Поддържат се много от световноизвестните медии и списания. Приложението не е безплатно, но предлага безплатен пробен период.

 

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix