Както всяка седмица, не можем да пропуснем и през тази да разгледаме няколко интересни приложения за Android. Селекцията на AndroidPIT отново има какво да предложи, при това с фокус към някои по-нетипични идеи.

 

Pharos AR

Това приложение изисква телефон, който е съвместим с Google ARCore. Това обикновено са повечето нови модели от високия клас с Android 7 или по-нов. Приложението е игра с добавена реалност, която съчетава реалния свят с виртуална вселена, която играчът трябва да прекоси и да преодолее различни предизвикателства. Играта може да се играе и в екип, но е подходяща и за самостоятелен геймплей.

 

 

Omnia Music Player – MP3 Player, APE Player

Нов музикален плейър, който все още е бета версия. Приложението смята, че се отличава с поддръжката на огромен брой формати, като е оптимизирано за максимално качество на звука. То има еквалайзер, поддържа Ape Lossless файлове, може да работи с Google Cast и Android Auto. Освен това е безплатно и без реклами в него, като се финансира от покупки вътре в приложението на още допълнителни функции и екстри. Изисква Android 5 или по-нов.

 

 

Weird Cuts

Странно приложение, което комбинира фотография с добавена реалност. То позволява на потребителя да направи снимки на различни предмети или хора, като след това ги изрязва по странен начин и позволява създаването на виртуални колажи. Приложението изисква Android 6.0, като е съвместимо с телефони от ранга на Pixel 2, OnePlus 6 и подобни.

 

 

AnyList

Това е приложение за хората, които обичат да организират деня си и да си водят списъци и бележки. То позволява комбинирането и на двете в едно, като потребителят може да си създава най-различни типове списъци, да води допълнителни бележки към тях и още много. Има и възможност за подредба на списъците в различни категории, дори и създаване на рецепти и др. Приложението е безплатно като цяло, но някои от допълнителните функции са платени.

 

 

Rise

Приложение, което иска да помогне на своите потребители да подобрят качеството на съня си. То разполага с кратък въпросник, чрез който да придобие представа за потребителя и качеството на съня му. След това ще предложи различни съвети и техники за подобряване на качеството на съня. Платената версия предлага и още по-детайлна статисика, но и стандартната, която е безплатна, разполага с доста информация.

 

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix