Началото на новата седмица означава, че е време за нова селекция приложения. AndroidPIT отново има няколко интересни предложения от Google Play Store, които заслужават малко внимание.

 

Aroundsound Audio Recorder

Използването на смартфона за диктофон е доста популярно, като повечето модели дори имат вградени приложения. Това обаче не означава, че няма по-добри алтернативи. Например това приложение, което синхронизира записите в облачна услуга по избор на потребителя. Има и функция за изрязване на ненужните част ит записите. Приложението е съвсем ново, като постепенно ще добавя и още функции и възможности.

 

 

Top Run: Retro Pixel Adventure

Една интересна игра, която поставя потребителя в ролята на мъж от 80-те години на 20-ти век, който трябва да преодолее множество препятствия на улицата заедно с неговото куче. Целта е препятствията да бъдат минати възможно най-бързо, да се събират допълнителни бонуси, които дават още повече възможности. Играта е динамична и увлекателна.

 

 

RUNA

Интересни пъзели, които ще тестват логическото мислене. Целта е да се прекара светлинен лъч през различни лабиринти.целта е семпла, но изпълнението е предизвикателство. Приложението струва 99 цента, като предоставя и опция за възстановяване на парите, ако потребителят не го хареса.

 

 

BitLIfe – Life Simulator

В реалния живот често нямаме право на връщане назад и да пробваме какво ще стане, ако действаме по различен начин в една и съща ситуация или ако просто имахме по-различен живот като цяло. Тази игра може да ни даде възможност да разберем. Човек дори сам избира кога да порасне и може да се задържи на една възраст доста по-дълго, отколкото на друга. Всяка възраст променя функциите и възможностите, като се откриват нови предизвикателства и решения.

 

 

Ship Tracker – Live Marine Traffic & Boat radar

Едно приложение за почитателите на корабите. То показва движението в реално време да хиляди кореаби по целия свят. Може да се разглеждат различни категории плавателни съдове, графици на пристанища, скорост на движение, посока и много друга информация.

 

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix