Лятната седмица отново започва със селекция интересни приложения, които да пробваме. Те са избрани от AndroidPIT и имат някои полезни функции.

 

Houseparty

Това е забавно приложение, чрез което лесно можем да поддържаме контакти с близки и приятели. То разполага с функция за групов видео чат, има много опции за чат, видео, филтри, ефекти и др. На практика взима най-доброто от Facetime за iOS и го прехвърля към Android.

 

 

Adobe Spark Post

Ново приложение на Adobe за тези, които искат да създават красиви изображения и графики, без да знаят Photoshop. Приложението разполага с множество готови шаблони, филтри, шрифтове и графики. Готовите изображения са в удобен формат за директно споделяне в социалните мрежи.

 

 

Bring! Grocery Shopping List

Писането на хартиени списъци с покупки е отживелица в 2018 г. Това приложение може да се инсталира на устройството на всеки в домакинството, което позволява на всички заедно да създават списъци за пазаруване и да следят кой какво е купил, за да няма дублажи или пък нищо да не остане пропуснато. Има и предложения за покупки според рецепта и др.

 

 

Pixel Art: Colour by Number Game

Това е семпло и забавно приложение, което цели да помогне да намалим стреса. Има най-различни обекти, шалбони и идеи. Целта е проста – да се оцвети или създаде Pixel Art, т.е. картини чрез пиксели. Всеки ден се добавят и нови дизайни, като има и опция да направим собствени снимки в Pixel Art с няколко клика.

 

 

Speedtest by Ookla

Популярно приложение, което има нова и подобрена версия. Чрез него можем да следим каква е скоростта на връзката, както по WiFi, така и на мобилния оператор. Така лесно можем да следим дали не сме попаднали в „дупка” на обхват или пък има някакъв проблем.

 

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix