Новите предложения за интересни приложения от AndroidPIT са тук. Тази седмица има още полезни приложения, които си заслужава да пробваме.

 

Driving Detective

Името на приложението навежда на мисълта за разследвания. Всъщност, целта му е друга. То разпознава кога потребителят се качва в колата си и автоматично активира режим „Не ме безпокой”, който спира известия и други действия на смартфона, които могат да го разсеят по време на шофиране. Потребитеят може да настрои какви ограничения да въведе, за да не пропуска важните неща, но и да не се разсейва.

 

 

9cam

Приложението 9cam е за тези, които искат да могат бързо да улавят най-важните моменти в снимка. Целият замисъл на приложението е да бъде бързо, а след като се направи снимката, вече може да се избират филтри и допълнителни ефекти. Приложението все още не е завършенто напълно изатова е безплатно. Скоро ще стане платено.

 

 

ARuler

iOS 12 вече има такова приложение, а подобна версия бързо се появи и за Android. То превръща дисплея на смартфона в измервателен уред с добавена реалност и помага за измерването на размерите на различни предмети. Изисква известно свикване докато се намери правилният начин за измерване на предметите, но след това работи сравнително точно.

 

 

Sudoku – The Clean One

Популярността на играта Судоку продължава да е голяма, като има и мнжоество приложения, които осигуряват безбройни игри. За съжаление повечето от тях са неудобни и неприятни. Това е с доста изчистен дизайн, има интиутивен начин за управление и има доста допълнителни функции, които да помогнат на играча да подобри уменията си все повече.

 

 

Loffee

Интересно музикално приложение, което позволява подбиране на песни за конкретна цел. Например музика, която помага за концентрацията, която помага за заспиване, ускоряване и др. Всичко е подредено в готови плейлитстове и приложението може да работи офлайн.

 

 

Бонус: Smartphone Tycoon

Тази игра е за истински запалените фенове на смартфоните. То позволява на играча да си създаде виртуална компания, да назначи служители и да започне свой бизнес. А бизнесът е разработване и продаване на смартфони с цел да стане най-продаваният в света. Играта е семпла, но може да бъде доста пленяваща.

 

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix