Приложенията за мобилни телефони могат да са много забавни и полезни. AndroidPIT има нова селекция от 5 интересни приложения, които си струва да пробваме и през новата седмица.

 

Homestyler Interior Design & Decorating Ideas

Обновяването на дома, купуването на мебели и украшения може да е доста стресиращо. Идеята на това приложение е да помогне на потребителя да си представи как ще изглеждат потенциалните нови мебели в собствения му дом. За целта се прави снимка на помещението, която приложението използва, за да създаде виртуална стая. В нея могат да се поместват мебели, цветове, декорации и др. Има разбира се и опция за споделяне и търсене на вдъхновение от други проекти.

 

 

Pet’s Diary

Домашните любимци се свързват с усмивки, любов и хубави моменти. Гледането на животни обаче е и много голяма отговорност с мног озадачи. Заедно с останалите ангажименти от ежедневието е лесно да се забрави датата за обезпаразитяване, ваксина или нещо друго. ТОва приложение помага по-лесно да се записват и следят всички задачи за множество животни. Могат да се въвеждат и напомняния и дори цели инструкции кога каква храна се дава и по колко, което да е от полза както на ветеринаря, така и ако оставим любимеца си при познат, който да го гледа за кратко.

 

 

Steam Link

Популярната платформа за игри Steam вече има и още една услуга за мобилни устройства. Това е Steam Link, която позволява да се стриймват игри от библиотеката на Steam на компютъра до мобилен телефон. Уловката е, че е нужно двете устройства да са в една WiFi мрежа и да има контролер, който да се свърже с телефона. Съвместимо е и с Android TV.

 

 

Relax Melodies: Sleep Sounds

Колкото по-бързо заспива човек, толкова по-добре. С натрупването на стрес и умора обаче заспиването може да става все по-трудно. Това приложение цели да помогне чрез пускането на най-различни успокояващи мелодии. Това може да е всичко от течаща вода, до природни звуци до музика за медицация и дори бял шум. Основната цел на приложението е да помогне за успокоеноето и да ускори заспиването.

 

 

MoShow Slideshow movie maker

Семпло и удобно приложение, което прави поредица от снимки в кратък видеоклип. Този клип след това може да се споделя в социалните мрежи. Така, вместо да се качват галерии или множество снимки, може да се направи кратък клип, който да показва последното пътиване или няколко забавни селфита. Също така може да се правят и кратки истории със снимките. Има и доста ефекти за смяна на кадрите.

 

 

Бонус: Dragon Ball Legends

Популярната поредица вече си има нова версия. Dragon Ball Legends вече се радва на добри отзиви. Играта може да се играе както срещу изкуствения интелект, така и срещу реални играчи от целия свят. Има и нов герой, както и подобрен дизайн.

 

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix