Тази седмица ще бъде интересна и празнична. Затова очакванията към нея са да бъде хубава. Може да бъде още по-приятна и чрез няколко интересни приложения, които AndroidPIT отново избира.

 

Adapticons

Ако харесвате да персонализирате смартфона си и винаги да изглежда уникално, това приложение може да ви свърши чудесна работа. Чрез него може да се променят иконите на приложенията, да се редактират формите им, цветовете и др. Има и готови теми, възможност за редакция на няколко икони едновременно и др.

 

 

Too Good To Go

Приложение, което помага на ресторанти, магазини и потребители да се свързват и да спасяват излишната храна. В случая не става дума за даване на остатъци, а за готови, непипани храни и продукти, чийто срок изтича. Вместо да се изхвърлят, те се продават на много по-ниски цени. Така се спестяват пари и се спасява качествена храна. Приложението работи в няколко европейски държави.

 

 

 

Rosetta Stone

Поредно приложение, което помага за ученето на чужди езици. За разлика от останалите, то е насочено към хората, които харесват визуалното и помага за учене на език чрез изображения. То е платено, като струва от $79 за три месеца и има малко безплатно съдържание. Приложението помага и за тренировка на произношението чрез система за гласово разпознаване. Има режим за учене как се започва и провежда разговор, уроци по граматика и др.

 

 

Sleep Cycle alarm clock

Един от основните проблеми на буденето с будилник е трудното ставане. Това се получава, защото будилникът се съобразява с часа, а не с фазата на съня. А когато човек се събуди рязко от по-дълбока фаза на съня, после му се спи и то много. Това приложение се опитва да следи фазите на съня чрез микрофона на телефона. То разпознава фазите на съня според дишането и движението на тялото и избира най-оптималния момент да събуди потребителя в указан времеви период.

 

 

Kawaii Easy Drawing

Приложение, което ще се хареса най-вече на децата. Чрез него те ще могат да се научат по-лесно как да рисуват в различни стилове. Чрез Kawaii може да се рисуват анимации, по-подробни и детайлни картини, има и много готови дизайни и шаблони. При това приложението е спомагателно и може да се използва и за реални рисунки на хартия и офлайн.

 

 

Бонус: Distraint Deluxe

Забавна игра, която комбинира психологически ужаси с приключения. Новата версия има подобрена анимация, интериор и звук. Играта струва $4.49 и идва без реклами и без допълнителни покупки.

 

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix