Новата седмица отново идва с интересни приложения, които са избрани от AndroidPIT. Сред тях има и обновени версии на популярни вече програми, но с нови, по-добри функции. Ето кои са те.

 

Castbox
Популярно приложение, което позволява на феновете на подкастове да слушат над 50 млн. епизода на хиляди виртуални предавания. При това всичко е безплатно и с минимално наличие на реклами. А новата версия вече ще предлага и аудиокниги към каталога, както и възможност да се търси „вътре” в аудиото.

 

 

DuckDuckGo Privacy Browser
Удобен браузър за Android, който поставя личното пространство на първо място. Той не събира никакви данни за потребителя, опитва да намали събирането на данни и от самите сайтове, блокира следенето от рекламните мрежи. Освен това дава и информация за поведението на сайтовете, които потребителят посещава и доколко коректни са те с данните.

 

 

CDisplayEx comic book reader
Това е едно от най-популярните приложения за четене на комикси за компютър. Сега то получава и своя версия за Android. Приложението поддържа форматите .cbr, .cbz, снимки и .pdf. Има опция за ръчно копиране на комиксите, както и прехвърлянето им през Samba и FTP. Приложението прави вирзуална библиотека с комиксите и може да ги организира по поредици. Има търсачка, корекция на цветовете и др. Безплатната версия е с реклами.

 

 

PhotoDirector – Photo Editor
Още едно интересно приложения за редакция на снимки директно в телефона. То позволява реакция в реално време още по време на снимането, добавянето на HDR слоеве, редакция на цветове и „живи” фотоефекти. Една от основните цели на PhotoDirector е бързината и практичността.

 

 

Daily Yoga
Йогата е полезна, но може да бъде и сложна. За добри резултати е нужен добър инструктор. Това приложение смята, че може да помогне както на начинаещи, така и на напреднали почитатели на Йога да извлекат максимума от упражненията и да ги правят правилно. Приложението предлага уроци с HD видео, конкретни напътствия за различните упражнения и доста други възможности. Основната част от съдържанието е безплатно, има и реклами в приложението.

 

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix