Нова седмица, нови интересни приложения. AndroidPIT дават нова селекция предложения от интересни приложения, които си струва да пробваме през следващите няколко дни.

 

GoArt

Семпло приложение, чрез което всяка снимка може да стане красива картина, на която да завидят и най-добрите художници. Приложението разполага с няколко готови филтъра, чрез които всяка снимка може да се преобрази. Качеството е доста добро, като може да се принтират готовите кадри и се поддържат снимки с резолюция до 2880х2880.

 

 

Harry Potter: Hogwarts Mystery

Забавна игра, чрез която всеки може да си създаде свой герои и да кандидатства за магьосник в Хогуортс. Освен това ще се сблъска с голяма мистерия, която трябва да реши, да ходи на уроци, да учи магии и да създава приятели. Възможно е играта да се победи и без допълнителни покупки, но ще е доста по-трудно.

 

 

SketchBook

Това приложение е дело на Autodesk и е с много високо качество. То е предназначено за хора, които обичат да рисуват и е конкурент на Adobe Illustrator Draw. Sketchbook вече е безплатно, като предлага над 130 четки, различни допълнителни екстри, настройки и др. Може да се използва и на телефон, но очаквано, ще е по-удобно на таблет със стилус.

 

 

Google Tasks

Ежедневието на много хора е доста натоварено и е лесно да се забравят или организират всички задачи. Новото приложение на Google се синхронизира с Gmail и Google Calendar и позволява да се създават допълнителни подзадачи. Всичко може да се организира доста по-лесно и това със сигурност ще намали поне с малко стеса през деня.

 

 

Nacho Notch

Смартфоните с т.нар. „notch” дизайн, или „ушите” на дисплея като iPhone X придобиват популярност, макар че точно този елемент не се харесва на всички потребители. Този стил не е особено подходящ и при игри или гледане на филми. Това приложение прави статус лентата на Android черна и така скрива notch-а. При някои приложения, като Google Calendar и Instagram, иконите в статус лентата обаче са черни и няма да се виждат. Това е единственият недостатък на приложението.

 

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix