С новата седмица идват и нови предложения за интересни приложения от AndroidPIT. Сред тях има по нещо за всеки, включително и как да се възползваме по-добре от хубавото време.

 

CARROT Weather

Прогнозата за времето може да идва и с лека доза черен хумор. Това приложение дава подробна информация за времето, включително и по часове. Освен това обаче към прогонозите често има и различни фрази. Например „Не се притеснявайте, че е горещо, ядрените бомби ще са проблем много преди покачването на моретата и океаните”.

 

 

Grasshopper: Learn to Code for Free

Търсенето на програмисти продължава да е огромно, но ученето на тази професия нее никак лесно. Това приложение цели да помогне на тези, които искат да научат как да програмират на Javascript. По-голямата част от ученето минава в пъзели и игри, което е полезно уплътняване на времето докато чакаме приятелите за по бира.

 

 

Kruso Video Editor

Хубавото време, събиранията с приятели и пътуванията означават правенето на много клипове. Чрез това приложение те лесно могат да се редактират, да се добавят филтри, „стикери”, фонове и др. Има и режим, който лесно подготвя клиповете за директно споделян в социални мрежи като Instagram и Facebook.

 

 

Music Racer

Забавна игра, която поставя играча във футуристична виртуална среда за безкрайно автомобилно състезание. Играта взима качената на телефона музика и я пуска за фон на състезанията. Освен това обаче стилът и темпото на музиката влияят на скоростта на колата и формата на трасето.

 

 

Neverthink

Един от проблемите на днешното изобилие от съдържание и филми е, че често прекарваме твърде много време в търсене на нещо за гледане, вместо просто да гледаме. Приложението Neverthink има голям каталог предложения, които се избират от реални хора. Те са разделени на категории и се обновяват постоянно с най-различни клипове, новини, смешлки и др.

 

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix