Интересните приложения за Android в Google Play не свършват. AndroidPIT има нова селекция от още 5 приложения, които си струва да пробваме тази седмица.

 

QSun – Sun Safety & UV Forcast

Наближава сезонът на силното слънце, а с него и желанието на мнозина да натрупат тен. Това приложение помага да се излвече най-полезното от Слънцето и да се намалят рисковете от прекомерно излагане на UV лъчи. То помага за намиране на идеалния баланс и дава допълнителни съвети за грижа за кожата.

 

 

Walli – HD Wallpapers & Backgrounds

Хубавият фон е най-лесният начин да направим телефона си по-красив. Това приложение събира изображения, които са направени от художници и са избрани от реални хора. Създателите на фоновете дори печелят от тях, защото те са направени специално за мобилни устройства.

 

 

Facebook Local

Интересно приложение, което може да се свърже с Facebook профила на потребителя. То извлича всички интересни събития, които се слуват близо до него. Освен това показва и активността на приятелите в близост. Има и опция за търсене по места, което помага при планиране на пътуване.

 

 

Ottipo Photo Editor

Това е забавно приложение, което предлага интересни виртуални стикери за любимите снимки. Това става чрез бот с изкуствен интелект. Има и опция за добавяне на рамки, филтри и други специални ефекти. Приложението е безплатно с реклами, като платената версия ги маха заедно с малкия таг в ъгъла на кадъра.

 

 

Guitar Lessons – Fender Play

Приложение, което е за всеки, който иска да се научи да свири на китара. То уси базовите умения, като помага в целия процес. Първите 30 дни са безплатни, а след това има абонамент от $9.99 на месец. По-евтино е от учител по мзука, но доколко е ефективно зависи най-вече от самия потребител.

 

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix