Поредната селекция на AndroidPIT с интересни приложения на Android отново е тук. И тази седмица приложенията са доста ранообразни и подходящи за най-различни нужди.

 

Вижте: 5 достъпни смартфона, които заслужават внимание

 

Cheetah Keyboard

Приложенията-клавиатури напоследък не са чак толкова популярни, но въпреки това сред тях все още има интересни предложения. Cheetah е едно от тях, като разполага с всичко необходимо – от предвиждане на думите, автоматична корекция до връзка с онлайн речник. Освен това поддържа въвеждане на текст чрез глас, GIF, емоджита и много други.

 

 

Vizmato Video Editor

Редактирането на видео клипове може да е доста трудно и времеемко. Все пак от някъде трябва да се започне. Това приложение е насочено към начинаещите, които искат да направя своите първи стъпки в редакцията на клипове. То позволява добавяне на филтри, създаване на GIF, слайдшоу, добавяне на музика и др. Разбира се има и опция за изрязване на елементи от клипа.

 

 

Beelinguapp

Приложение, което помага в ученето на нови езици. Различното тук е, че то предлага много голямо количество безплатно съдържание. То включва дори аудиокниги, които могат да се слушат на избрания език. Приложението на практика разчита най-вече на метода „направо в дълбокото”, който може да не е подходящ за всеки стил на учене. Все пак, в комбинация и с други приложения, Beelinguapp може да дава достатъчно разнообразие.

 

 

Piano – Play and Learn Free songs

Чрез смартфоните може да си помагаме и в ученето как се свири на пиано. То разполага и с ежедневно обновяван каталог с много безплатна музика, която може да се учи. Има и режим за свободно свирене, нива на трудност и др. Приложението дори предлага и състезания по правилно свирене между потребителите.

 

 

File Manager

Добрият файлов мениджър е много важна част от всеки смартфон. Това приложение не е ново, но вече има пълна поддръжка за Android 8.0 Oreo. Чрез него лесно могат да се разглеждат всички файлове с смартфона, да се организират и да се синхронизират с клауд услуги като Google Drive, Dropbox, Amazon Cloud и OneDrive на Microsoft.

 

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix