Разнообразието от мобилни приложения за Android е все така голямо. Има най-различни полезни приложения. AndroidPIT ни показва поредна селекция с интересни предложения за най-различни цели.

 

VUE: Video editor & Camcorder

Като се има предвид колко много хора правят снимки и клипове с телефоните си, възможностите за редактиране на готовите материали, особено видео, са минимални. Това приложение помага, като дава множество филтри, стикери и ефекти, които могат да се добавят към клиповете. Освен това има опция за изрязване на клипове, монтаж, добавяне на музика и др. И всичко е безплатно.

 

 

Remindee

Една от основните задачи на всеки смартфон е да ни напомня за задълженията през деня. Има много приложения, които изпълняват тази функция, но Remindee се опитва да ги замени. То залага на лесен и интиуитивен интерфейс и се използва за напомняне за действия и съдържание вътре в другите приложения. Просто се маркира дадената дума и се избира стандартното меню за споделяне в телефона. От него се избира Remind Me, като това отваря още едно меню с настройка кога и как да се активира напомнянето.

 

 

Smiling Mind

Стресът е тежко изпитание за всеки организъм. Това приложение е създадено от австралийски учени като помага на потребителите да медитират. Има допълнителни настройки, чрез които потребителят да покаже на приложението как се чуства и то избира подходяща медитация и продължителност. Освен това има и функция, която позволява записване на резултатите и проследяване на прогреса с течение на времето.

 

 

Udemy Online Courses

Онлайн платформите за обучения набират все по-голяма популярност. Udemy е една от тях като има свое мобилно приложение, което дава бърз достъп до над 65 000 онлайн курса. Сред тях има както платени, така и безплатни обучения на най-различни теми, предимно за технологии, но има и за личностно развитие, фотография, здраве и др. Всичко е оптимизирано за мобилни устройства.

 

 

Google Arts & Culture

Google Поддържа приложение за изкуство и култура от много време. Миналата седмица компанията откри хитър начин да увеличи популярността на изкуството и културата сред младите потребители. Всеки може да качи свое селфи и приложението автоматично ще открие на кой портрет даденият потребител прилича най-много. Това помага и на изкуствения интелект на Google да се учи, а и дава на хората още един начин да увличат общата си култура.

 

 

Още от Digtal: