Сред милионите приложения за Android има много интересни предложения. Намирането им често е трудно заради твърде голямото разнообразие. AndroidPIT помага, като предлага няколко добри приложения, които си заслужава да се пробват.

 

Grammarly Keyboard

Има най-различни приложения-клавиатури за Android. Grammarly е версия на популярната едноименна добавка за браузъри. Тя позволява на потребителите да пишат бързо и уверено, че всички думи ще бъдат изписани правилно, като освен това ще бъде спазена и пунктуацията. Съвместимо е с американски и британски английски.

 

 

Selfissimo!

Това е приложение за любителите на селфита.  То използва експериментална технология на Google, като прави снимки автоматично всеки път, когато потребителят застане в дадена поза. След това се премества в друга поза и приложението прави нова снимка, когато той спре да се движи за няколко секунди.

 

 

Mirror Emoji Keyboard

Приложение, което ще помогне на почитателите на емоджита да се изразяват още по-ефектно. То помага автоматично създаване на персонализирано емоджи от селфи. Просто трябва да се направи едно селфи и след това приложението ще го използва за база, за да направи над 200 персонализирани емоджита с различни емоции.

 

 

Best Top Nine for Instagram

Почти задължително приложение за запалените почитатели на Instagram. То събира най-харесаните снимки на потребителя през годината и прави атрактивен колаж, който може да се сподели. При това не изисква паролата за достъп до профила, което увеличава киберсигурността.

 

 

Dumb Ways to Die 3: World Tour

За финал, откачена, но забавна игра, която поставя играча в позицията на защитник на симпатични, но глупави виртуални геори. Те пътуват по света и трябва да бъдат защитени от опасности и злополуки, които могат да са доста тежки. Играта е забавна, но опрелено не е за деца.

 

 

Още от Digital: 8 популярни приложения и техните алтернативи с по-малък размер