Обикновено в края на годината сме притиснати от много притеснения и отговорности, които трябва да приключим в срок. В такива моменти една кратка релаксираща почивка може да ви помогне да се фокусирате по-лесно върху задачите си.

 

Приложенията, които от Phone Arena са събрали са специално разработени, за да ви помогнат да се отпуснете и да изчистите ума си от тревожните мисли.

1. Calm

Calm е един от най-популярните инструменти за релаксация благодарение на омагьосващата музика и снимки, които ще откриете тук, и който може да използвате в оживена офис среда. Сеансите може да продължат от две до 20 минути, в зависимост от това колко време имате. Приложението е налично за iOS и Android.

2. TaoMix

С TaoMix може да композирате своя собствена комбинация от звуците или просто да натиснете един бутон, за да се радвате на случаен микс. Приложението разполага с 40 висококачествени звуци, които са на разположение в пълната версия на TaoMix. Приложението е налично за iOS и Android.

3. Naturespace

Naturespace предлага колекция от автентични записи, всички създадени по начин, който да ви накара да се почувствате така, сякаш сте на мястото където те са били записани. Приложението е налично за iOS и Android.

4. Coffitivity

Много хора не осъзнават, че тишината може да бъде също толкова разконцентрираща колкото и шума от колегите в офиса. Подобно Calm, Coffitivity е сайт и аудио приложение, което обаче имитира атмосферата в кафене или ресторант, а не ви успокоява със звуци от природата. Приложението е налично за iOS и Android.

5. Relax Melodies Oriental Meditation

Relax Melodies Oriental Meditation ще ви помогне да създадете атмосфера на релакс и медитация, независимо от местоположението ви или времето! Това са специални звуци, които се опитват да стимулират мозъка с помощта на специфични звукови честоти. Приложението е налично за iOS и Android.

 

Вижте 5 забавни приложения за Android с невероятни визуални ефекти