Ето кои бяха най-популярние видео клипове в Digital.bg през тази седмица.

 

1. Смартфонът, който вижда през дрехи и предмети (Видео)

За камерите на съвременните смартфони може да се говори много. Някои от тях вече имат по пет камери,  10X оптично приближение, снимат видео с 8К резолюция,  а други просто отказват да се счупят. Във видеото ще видите нещо съвсем различно и интересно.

 

 

2. Как да си направим аватар във Facebook от смартфон (Видео)

Facebook вече започнаха да разпространяват нова функция за създаване на аватари в профилите. Това е поредният инструмент, с който можете да се забавлявате, докато откривате интересно съдържание в социалната мрежа.

 

 

3. Първият гъвкав лаптоп в света - Lenovo ThinkPad X1 Fold (Видео)

Гъвкавите смартфони са интересна концепция, която ще обхване и лаптопите на водещите производители.

Разбира се ще е нужно време да видим първите подобни продукти на пазара, като Lenovo вече показаха финалната версия на гъвкавия ТhinkPad X1 Fold в настоящото видео.

 

 

4.  Камерата за смартфони, която обещава революция във видео стабилизацията (Видео)

Екосистемата от смартфони с Android предлага огромно разнообразие на потребителите. Това е една от причините за все по-добрите камери на устройствата в средния и дори в бюджетния клас. Компании като OnePlus и Vivo също търсят начини как да привлекат аудиторията с интересни предложения, съчетаващи премиум функции на достъпна цена.

 

 

5. Бъдещето на дебитните и кредитните карти (Видео)

Ще започнем с любопитната история за една вечеря в известен ресторант в Ню Йорк, която променя света завинаги. През 1956г. точно в този ресторант се ражда идеята за кредитната карта.....