Важно е да имате различни пароли за всеки сайт или услуга, която използвате, но проследяването и използването на всички тези пароли е трудна работа. Тези удобни приложения, които ни препоръчват от Review Geek ще ви помогнат да създавате, организирате и използвате супер сигурни пароли.

 

Те имат набор от удобни функции и могат да работят на няколко устройства, така че не е нужно да се притеснявате, когато превключвате между смартфона си и компютъра или Mac.

LastPass (Android/iOS, безплатно)

Едно от най-големите имена в бизнеса, LastPass прави почти всичко, което бихте могли да поискате. Услугата е налице за Android, iOS, Apple Watch, PC и Mac, можете да съхранявате всички потребителски имена и пароли в сейфа на LastPass и лесно да ги синхронизирате във всичко, което използвате.

 

Достъпът е ограничен чрез парола, TouchID или FaceID, в зависимост от устройството, от което използвате услугата. Приложението автоматично попълва онлайн формуляри, спестявайки ценно време, освен това е мощен генератор на пароли, така че не е нужно да отделяте време да мислите сложни пароли.

 

По-голямата част от функциите на приложението са безплатни, но с Premium ъпгрейд ($ 24 на година) получавате възможност за авариен достъп за близки, както и възможност за споделяне на пароли и влизания с доверени приятели или членове на семейството ви.

Dashlane (Android/iOS, безплатно)

Dashlane предлага по-непретенциозен интерфейс от LastPass, но това не означава, че това е за сметка на функции. За един потребител, услугата предлага неограничено съхранение на пароли, както и функционалност за автоматично влизане за всеки сайт, който редовно използвате. Силните и ефективни пароли могат да се създават за секунди, като се запазват данните ви защитени. Поддържат се TouchID, FaceID и парола.

 

Освен съхраняването на вашите пароли и потребителски имена, Dashlane също така съхранява вашите кредитни карти, лични данни и паспорти. Разбира се, подробностите за паспорта ви може да не са толкова често необходими като паролата, но е удобно да знаете, че е налице в случай на нужда. За $ 40 услугата Dashlane Premium се синхронизира на няколко устройства, поддържа неограничено споделяне на пароли и поддръжка за удостоверяване с YubiKey.

1Password (Android/iOS, безплатно)

На пръв поглед 1Password изглежда като много други приложения за управление на пароли. Той е достъпен за почти всички устройства, включително Android и iOS. Има обичайният генератор на пароли, възможността да се съхраняват неограничен брой пароли и потребителски имена, както и опция „автоматично попълване”.

 

Възможно е да се съхраняват елементи в различни категории, както и различни сейфове. Могат да се включат потребителски полета, като се добавя информация като въпроси за сигурността или подходящи URL адреси. Функцията за търсене прави лесно проследяването на информацията.

 

Освен това, чрез интеграция с много популярни приложения като Twitter и Tumblr, е възможно да влезете в поддържаните приложения на вашия iPhone или iPad с едно кликване, което ви пести ценни секунди.

Roboform (Android/iOS, безплатно)

Roboform може да са ползва безплатно, но ако искате да го използвате на различни устройства, като например Android, iOS, PC и Mac, това ще ви струва $20 на година.

Roboform съхранява всичките ви пароли, като автоматично запазва новите. Има поддръжка за автоматичен вход за над сто популярни приложения, които покриват повечето от любимите ви. Има и опции за PIN, TouchID и FaceID, в зависимост от това, как предпочитате да се логвате в системата. Има и ефективен генератор на пароли, като плъзгачите влияят на това колко сложен искате да бъде резултатът. 

True Key (Android/iOS, безплатно)

True Key е приложение за Android и iOS от Intel и работи почти като останалите. Вашите данни и пароли са безопасно защитени зад парола, TouchID или FaceID. Приложението запомня всички пароли, които му предоставяте, синхронизирайки всичките ви устройства, включително компютри и Mac. Но най-хубавото е че е напълно безплатно. Няма платена версия за получаване на пълна функционалност.

 

Вижте 5 приложения, които гарантират сигурността ни в Интернет