Сигурно използвате услуги като Chrome, Google Maps или YouTube, но дали знаете, че Google има някои нови невероятни приложения, които не идват предварително инсталирани на Android устройствата?

 

Ако искате да научите повече по темата, вижте селекцията на Android Pit за пет невероятни Google приложения, които си заслужава да използваме.

1. Google Gesture Search

Колко време губите в търсене на контакти, папки или приложения на вашия смартфон? Google Gesture Search е проектирано с цел да направи това по-лесно. След първоначалната конфигурация, в която можете да изберете елементи които да се включват в търсенето можете да търсите някое приложение, контакт или папка чрез изписване на името им на екрана. Единственият недостатък на приложението е, че трябва да го отваряте всеки път когато ви потрябва, а би било по-хубаво, ако можеше да се използва от всеки екран.

2. YouTube Creator Studio

YouTube Creator Studio е услуга, която позволява на потребителите да управляват своя канал в YouTube от своите смартфони. По един лесен за използване и добре интегриран начин, приложението предлага разнообразие от полезна информация, като например гледания в реално време на канала, броят на абонатите, коментари, харесвания и статистика. Можете също така да отговаряте на коментарите и да управлявате уведомленията от рамките на приложението.

3. Arts & Culture

Ако сте фен на изкуството, историята и чудесата на света, Google Arts & Culture е за вас, тъй като приложението ще ви отведе на едно виртуално пътешествие. Началният екран предлага три основни раздела – Изкуство, История и Чудеса – във всеки ще намерите статии, богати на снимки и информация. С приложението може да направите и виртуална обиколка на най-важните музеи в света.

4. Google Goggles

Трябва само да насочите камерата на телефона си към някоя картина, известната забележителност, продукт, баркод (или QR код) или лого и ако Goggles намери съвпадение в своята база данни, ще ви предостави полезна информация.

5. Androidify

Androidify е забавна игра, която ви дава възможност да създадете свои собствени Android-и и да ги споделите с приятели. Можете дори да ги накарате да играят баскетбол, да ги разсмеете, и така нататък.

 

Вижте как да обновим софтуера на Android смартфон или таблет