Нова седмица, нови приложения, които си струва да разгледаме. Селекцията отново е на AndroidPIT и съдържа интересни приложения за най-различни цели.

 

Sticker Maker

Популярността на виртуалните стикери в чат приложенията е много голяма. Толкова голяма, че наличният избор от хиляди готови стикери не стига и често искаме да направим изцяло свои си виртуални лепенки. Sticker Maker ни позволява да направим точно това, като редактираме снимките си, добавяме филтри, ефекти и много други.

 

 

Football Manager 2019 Mobile

Нова, мобилна версия на една от популярните преди години игри за SEGA. Това не е старата игра, която е направена за Android. Това е изцяло нова игра, която е съобразена с мобилните устройства, има много функции и възможност, като и най-малките решения влияят на способностите на отбора.

 

 

Wish List

Семпло приложение, което има една основна функция – да записва рождените дни на хората в списъка ни с контакти и след това да ни уведомява своевременно за всеки рожденик. Интерфейсът е изчистен, без реклами и показва удобен списък с всички предстоящи празнични дни.

 

 

One Line – Curve Drawing

Интересна игра, която бързо се превръща в сериозна главоблъсканица. На дисплея се показват точки и играчът трябва да нарисува определен обект, като свърже точките. Уловката е, че всичко трябва да се направи само с едно движение, без прекъсване. Това изисква внимателен подбор на маршрута, така че да се мине успешно през всички точки и да се постигне желаната рисунка.

 

 

Super Supermarket

Още една забавна игра, този път за феновете на пазаруването. Потребителят влиза във виртуален супермаркет и трябва да купи всички продукти от списъка за възможно най-малко време. Има и препятствия, които трябва да се заобикалят, като други разсеяни клиенти и техните колички.

 

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix