Още една седмица идва с интересната селекция на AndroidPIT с различни приложения, които да пробваме. Този път фокуст е над забавленията и игрите.

 

NBA 2K19
Версията на популярната игра за Android вече е тук. Тя има нова история, кариера, възможност за игра онлайн с играчи от целия свят и др. Всичко това е достъпно директно от телефон с Android.

 

 

Squids Odyssey
Игра, която ще се хареса на феновете на RPG. Кралството на главните герои е застрашено от опасна сила, която превръща всички в лоши. Има различни класове герои, всеки с уникални способности, предимства и недостататъци. Героите могат да се развиват и персонализират, като целта е една – да се спаси кралството и неговите жители.

 

 

GeoGebra CAS Calculator
Математиката не е лесна за всеки, но това приложение цели да помогне. То помага за по-лесно научаване на формули, схеми, дроби и други математически предизвикателства. Приложението е подходящи както за почитатели на математиката, така и за ученици.

Hyperion Launcher
Богатството и разнообразието от интерфейси за Android е огромно. Сред многоството предложения в този сегмент е и Hyperion. То позволява множество опции за персонализиране, интегрирано е с Google Feeds, като имаи възможност за управление с жестове.

 

 

Smart Alarm Clock
Няма да е изненада, че това приложение е умен будилник. То адаптира времето на будене според времето навън. Например, ако вали, значи трафикът ще е още по-натоварен и ще събуди потребиля по-рано, за да тръгне по-рано. Разбира се, има и множество настройки за избиране на конкретните критерии и условия на събуждане.

 

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix