Традиционната седмична селекция на AndroidPIT отново има какво да предложи. Интересните предложения за смартфони са от най-различни категории и  някои от тях имат и версии както за Android, така и за iOS.

 

Bing Wallpapers

Търсачката на Microsoft Bing се отличава със своя красив дизайн и снимки. Сега те са достъпни и за потребителите на мобилни телефони с Android. Това приложение дава достъп до колекцията от красиви снимки на Bing за последните 10 години. Освен това към снимките има и любопитен текст, който описва пейзажите и дава повече интересни подробности за тях. Има и търсачка за търсене по цветове, локации и категории.

 

 

Photo Map

Интересно приложение, което позволява на потребителите да съхраняват безплатно 500 от любимите си снимки. Отличаващото се тук е, че се взимат предвид личните данни и сигурността на потребителя, като снимките се кешират локално, няма комуникация с основния сървър и не се правят никакви анализи на кадрите. Платената версия предлага неограничен брой снимки на локалното устройство със същите защити и до 20 000 снимки в защитения сървър. Само за Android.

 

 

Draw a Stickman: EPIC 3

Забавна игра, която е налична и за Android, и за iOS. Тя е приключение с екшън елементи, като новата версия предизвиква и креативността. Играта изисква решаването на пъзели, съобразителност за побеждаване на враговете и откриване на нов свят. Той страда от корупция, която трябва да бъде победена. И играчът трябва сам да нарисува героя, с който ще направи това.

 

 

Democratic Socialism Simulator

Симулатор с доста необичайна тема. Тя поставя играча в ролята на първия президент-социалист на САЩ. Той трябва да направи радикални реформи, да сложи високи данъци на богатите, да преобрази икономиката и да реши множество проблеми в обществото без да разочарова избирателите си, но и като не позволи фалит на държавата. Определено е интересна игра за почитателите на политиката и симулаторите. Налична е за Android и iOS.

 

 

KartRider Rush+

Още една игра за виртуален картинг. Тя е доста популярна като предишните ѝ версии вече са генерирали над 300 млн. тегления. Новата версия предлага още персонажи, картове, трасета. Има опция за соло игра, но и мултиплейър с приятели. Предлагат се и множество режими на игра за поддържане на интереса по-дълго време. Налична за iOS и Android.

 

 

Още от Digital: Какви приложения да използваме, за да изпратим снимки и видео с високо качество