Една от големите разлики между iPhone, iPad и останалите мобилни устройства на други компании е в използваните портове. Устройствата на Apple разчитат на порта Lightning, който е дело на Apple и изиква специални кабели. Разбира се, компанията ги продава, но могат да са доста скъпи. На пазара има и по-достъпни алтернативи, като тези като www.luxo.bg с богата гама акесоари за мобилни телефони и таблети.

 

Puff Lightning USB Cable

Висококачествен кабел, изработен от здрави материали и съвместим с последното поколение мобилни устройства на Apple. Това означава, че може да се използва с по-бързата модификация на Lightning. Може да се поръча в няколко цвята и ще изглежда по-свежо от стандартните бели кабели на Apple.

 

Glitter Lightning USB Cable with MFI

Модел, който изпъква с дизайн. Glitter Lightning USB Cable MFI е изработен е от висококачествени материали и е много здрав. Освен това има MFI сертификат от Apple. Това означава, че е одобрен от Apple като напълно съвместим и сигурен с устройствата на компанията. Съвместим е с всички модели с Lightning порт за да осигури надеждно и безопасно зареждане на вашия сматфон.

 

 

Ripple Lightning USB Cable

Ако искате по-голяма индвидуалност, то това е кабелът за вас. Конекторите са метализирани и имат  нестандартен дизайн. Кабелът е с дизайнерска оплетка. Използвани са висококачествени материали, за да е здрав и устойчив дори при усилена и продължитлена работа. Съвместим с най-новите модели на iPhone.

 

 

Canvas Lightning USB Cable

И този кабел е съвместим с новите модели на iPhone и iPad. Конекторът е малко по-голям, за по-голямо удобсвто. Самият кабел е обвит в текстил, за да придава още по-голяма индивидуалност.

 

 

Velocity Lightning USB Cable

Модел с индивидуалност, която идва от различните цветове на конектора и самия кабел. Той също използва висококачествени материали, за да е здрав дълго време. Съвместим е с последните модели iPhone и iPad.

 

 

Още от Digital: Luxo Glitter - Lightning кабел за iPhone с MFI сертификация