iPhone 7 и iPhone 7 Plus са много красиви смартфони. Тъй като и двете страни на корпуса им са от специално покритие, те могат лесно да се повредят. Затова са предпазните кейсове на Luxo, които освен, че ще защитят телефона от повечето инциденти в ежедневието, придават индидуалност. Ето няколко кейса, които ще защитават вашия iPhone и ще го направят още по-атрактивен. Има и още по-добра новина за собствениците на новите iPhone 8 и iPhone 8 Plus и те я, че ще могат да използват старите си любими кейсове или да изберат нови.

 

Люопитно: Кейсовете за iPhone 7 и 7 Plus ще могат да се използват и на iPhone 8 и iPhone 8 Plus

 

Luxo Acura iPhone 7

Това е подсилен, твърд кейс, който поставя защитата на първо място. В него има метал и пластмаса, които да предпазят телефона дори при изпускане. Освен това има въртящ се пръстен, който дава още по-голяма защита. Кейсът се предлага в пет цвята: черно, червено, синьо, златно и розово злато.

Цена: 22.00 лв.

 

 

Luxo Fantasy iPhone 7 Plus

Полупрозрачен кейс, който ще даде допълнителна индивидуалност и още малко цвят на всеки iPhone 7 Plus и 8 Plus. Този кейс е по-мек и гъвкав и ще предпазва корпуса на телефона от надрасквания и леки удари. Използвани са антимикробни и противоалергични материали за направата му. Предлага се в три цвята: червен, син и напълно прозрачен.

Цена: 21.00 лв.

 

 

Luxo Acura iPhone 7 Plus

Това е същият модел като по-горния, но във версия за по-големия iPhone. Той има същия здрав и твърд корпус от метал и пластмаса. Въртящият се пръстен може да се използва и като поставка, така че телефонът да бъде подпрян на масата много лесно. Предлага се в синьо, червено, черно, розово злато и златно. Може да видите видео ревю на  Luxo Acura e твърд Кейс за Phone 7и 7 Plus с пръстен.

Цена: 23.00 лв.

 

Luxo Bingo iPhone 7

Ако търсите изразена индивидуалност, то това е кейсът за вас. Той е мек и гъвкав, като ще предпазва от леки наранявания. Използвани са висококачествени материали, които не избледняват и не променят свойствата си. Освен това има атрактивен дизайн. Предлага се в златно, розово злато и черно.

Цена: 16.00 лв.

 

 

Luxo Terrific iPhone 7

За финал, комбинация между максимална защита и индивидуалност. Това е кейсът Terrific, който е твърд, изработен от метал и пластмаса за възможно най-голяма защита. Освен това има индивидуален двуцветен стилен дизайн. Предлага се в сребърно, златно, червено, черно и розово злато. Може да видите видео ревю на Luxo Terrific - Твърд кейс за iPhone 7 и iPhone 7 Plus.

Цена: 24.00 лв.

 

 

Още от Digital: 5 качествени Lightning кабели за iPhone и iPad