Търсите ли начини да разнообразите снимките си с творчески филтри, слоеве и други подобрения? Тези пет приложения ще ви помогнат да добавите повече дълбочина и художествено качество към снимките си, при това изключително просто и бързо.

 

От Phone Arena ни предлагат да разгледаме и тестваме тези 5 добри фото приложения за Android и iOS.

1. PolyGen - Create Polygon Art (Android, iOS)

PolyGen е приложение за създаване на “low poly” изкуство от вашите снимки. Снимките редактирани с PolyGen варират от колоритни до спокойни, от прости до сложни и от абстрактни до реалистични.

2. Overlay (Android)

Overlay ви позволява да добавяте красиви слоеве към снимките си, които може да изберете от огромната колекция на приложението. Може да регулирате цветовете, положението им и прозрачността. Вашите творения могат да се споделят лесно чрез социалните приложения.

3. Glitchr (Android)

Искате ли да придадете уникален ретро вид на вашите снимки? Може да постигнете чудесен резултат с приложението Glitchr. Вашите творения могат да се споделят лесно чрез социалните приложения.

4. Filterloop (Android, iOS)

Filterloop е фото редактор, който ви предлага всичко от което може да се нуждаете. В най-новата версия на приложението добавя много нови безплатни и платени пакети (вече достъпни чрез Filterloop Store) и актуализиран интерфейс. Разбира се, споделянето на вашите снимки в Instagram и Facebook е много лесно.

5. Space FX One Touch (Android, iOS)

Искате ли да придадете на вашите снимки космическо настроение? Тогава тествайте приложението Space FX One Touch. То предлага 54 космически ефекти, от които може да избирате. Те могат да се прилагат без усилие, а резултатите да се споделят в Instagram, Facebook, Twitter и други социални мрежи.

 

Вижте как да правим запомнящи се и въздействащи снимки