Facebook е страхотен сайт. Но цялото това огромното количество информация, която идва непрекъснато към нас може да ни натовари и умори. Как да пресяваме този поток от информация, за да намираме скъпоценните камъни?

 

От Make Use Of ни информират, че вече има приложения и сайтове, които могат да направят това вместо нас. Някои от специализираните инструменти са направени от Facebook, за да ни помогнат да намираме нещата, които ни интересуват по-лесно. Други са направени от фенове.

 

1. Facebook Events (онлайн, iOS, Android): търсене на интересни събития и общуване с приятели

Новото приложение на Facebook, Events проследява всички неща, които се случват около вас. Приложението ще ви разкаже за последните събития, обявени на страниците, които сте харесали както и на тези страници харесани от вашите приятели. Ако искате да намерите нещо, което да правите, можете да разглеждате и другите събития въз основа на времето, местоположението или интересите ви. Приложението Events има вграден календар, за да можете директно да отбелязвате събитията, на които искате да присъствате.

 

2. Facebook Places: откриване на яки места във всеки град

Facebook Places е може би най-пренебрегвана функция в социалната мрежа. А това е един чудесен начин за откриване на интересни места във всеки град, без значение в какво настроение сте и искате да правите. „Popular Nearby” функцията показва горещи точки из града. Това е един от най-добрите начини, по които Facebook може да подобри вашата ваканция.

 

3. Teeny Recipes (онлайн): бързи видео рецепти, с възможност за търсене
Уебсайтът Teeny Recipes събира всички кратки видео клипове, качвани на Facebook на едно място, и ги маркира перфектно за по-лесното им намиране. Дори не се налага да влизате в социалния сайт за да ги гледате.

 

4. Lamebook (онлайн): хранилище на най-смешните публикации в Facebook

Lamebook е хранилище на най-смешните публикации във Facebook. От епични провали и смешни коментари до остроумни реплики, в Lamebook ще откриете всичко необходимо за повдигане на настроението ви. Потребителите на Facebook постоянно предоставят ново съдържание, умишлено или не, така че винаги ще откривате нещо ново на Lamebook.

 

5. Hickery (онлайн): генериране на плейлист в YouTube по музиката която сте харесвали във Facebook

Hickery е идеалното приложение, което разбира вашите музикални вкусове и генерира плейлист с песните.

 

Вижте можем ли да разберем какво точно знае за нас Facebook