Интересните приложения за Android и iOS не стихват. И тази седмица NextPIT има няколко атрактивни предложения, които да разгледаме. Този път всички игри и приложения в селекцията са безплатни.

 

Полезно: Какво трябва да знаем преди да си купим бюджетен смартфон (Видео)

 

Billey

В наши дни е нормално човек да има абонаменти за много услуги. Понякога дори може да се обърка къде има абонамент и къде не. Това приложение ще помогне, като организира всички абонаменти на едно място. Така е много по-лесно да се следи къде какви плащания са нужни, да не се пропускат падежите и др. Приложението изготвя и статистика за изразходваните средства и помага за следнето на разходите. Има и защита чрез парола или пръстов отпечатък. Самото то е безплатно и дори без реклами или допълнителни покупки.

 

 

RingsDo

Приложение за продуктивност, което позволява на потребителя не само да създава задачи, но и да следи прогреса им. Може да се създават различни проекти със структура, т.е. допълнителни задачи и подзадачи. Всяка от тях може да има срок, включени известия за напомяне и степен на важност. Има и лента, която визуализира прогреса на изпълнението на проекта. Самото приложение е безплатно и без реклами или покупки. Има отделна Pro версия, която дава повече опции за персонализиране на интерфейса.

 

 

Heynote

Семпло, но интересно приложение, което позволява на потребителя да си води бележки в различни категории и да ги изобразява като „тапет“ на дисплея. Има доста опции за персонализация на шрифта, цветове, фон и др. Така е сигурно, че бележките ще са винаги пред очите на потребителя и няма да ги забрави или пропусне. Приложението е безплатно, без реклами и покупки.

 

 

Olauncher

Това е интерфейс за Android, който е насочен към почитателите на спокойствието. Olauncher няма много функции и класически анимации. Вместо това включва тапет и 4 до 8 икони на приложения по избор, а иконите могат да се заменят с текст с името на приложението. Поддържа се и управление с жестове, като плъзване наляво или надясно по екрана може да активира избрана функция или приложение. Това е. Няма реклами, няма покупки и е безплатно.

 

 

Chai

Интересно приложение, което предлага на потребителите да намалят стреса като си чатят с непознати. Идеята тук е да си споделят тревогите и притесненията или просто да говорят за любими теми. Потребителят просто започва да пише и в един момент някой ще му отговори. Целта не е запознанства, а просто споделяне. Приложението все още е бета версия и се доработва.