Времето за новата селекция приложения отново настъпи. Предложенията на NextPIT и тази седмица са най-разнообразни. Общото между тях този път е, че всички те са безплатни.

 

Полезно: 5 начина да проверим дали Android смартфонът ни е хакнат

 

Zenchat

Това е чат приложение, което комбинира в себе си и органайзер на задачи. Потребителят може да интегрира приложението с най-различни акаунти (Google, Apple и т.н.) и да покани контактите си за дискусии. След това то разпознава различните потенциални задачи и позволява бързо и директно създаване на събития в календара, обвързването им с конкретен контакт и др. Приложението е безплатно и засега без реклами и допълнителни покупки. Налично само за Android.

 

 

Task Air

Още едно приложение за продуктивност. То има хубав интерфейс и е доста лесно за работа. Не изисква регистрация и може да се използва офлайн. Предлага всички основни функции, няма реклами и допълнителни покупки. Целта на приложението е да е леко, бързо и удобно за работа и я постига. Налично само за Android.

 

 

AppLocker

И това приложение е само за Android. То също е безплатно, без реклами или допълнителни покупки. Приложенито има за цел да осигури по-голяма защита за другите програми, които потребителят използва. Например може да изисква сканиране на пръстов отпечатък, за да отвори Gmail. Интерфейсът е много семпъл и лесен за работа и може да се работи бързо с приложението.

 

 

War of the Worlds

Това е интерактивен роман-игра, който е адаптиран с елементи от книгата и филмите. Играта се развива като текст, но има и RPG елемент чрез избирането на диалозите. Има и илюстрации, които дават контекст на играта. На места има и повече от един избор, който трябва да направи играчът. Въпреки това играта не се отклонява много от оригиналната история. Всичко е безплатно и без реклами. Налична само за Android.

 

 

Muviz Edge

Интересно приложение, което визуализира музиката. То може да добавя различни анимации върху стрийминг приложения и мултимедийни плейъри. Интерфейсът е ергономичен, лесен за използване и придава повече атрактивност на музиката и клиповете. Самото приложение е безплатно и без реклами. Някои от анимациите са платени. Налична само за Android.

 

 

Още от Digital: 5 начина да изтрием надеждно информацията от Android смартфон