Традицията да разглеждаме няколко интересни приложения, продължава и тази седмица. Селекцията на NextPIT този път е насочена към игрите и няколко практични приложения.

 

Civilization VI

Популярната поредица стратегии си има и своите мобилни версии. Сега най-сетне тя пристига и за Android, след като вече две години потребителите на iOS я играят. Версията за Android предлага 60 безплатни рунда, след като те се изчерпят, играчът трябва да купи пълната версия на играта за 20 евро. Отделно от това може да се купя допълнителни пкати със съдържание, като те не са задължителни.

 

 

Super Glitch Dash

Забавна игра, която поставя играча в ролята на бегач, който трябва да преодолява множество различни препяствия докато тича в... древен храм или други футуристични светове. Нивата са кратки и динамични, като графиката е атрактивна. Основната част е безплатна, но има допълнителни покупки в нея. Сред тях е и опция за „бекъп“, който да връща бегача в по-добра позиция в случай на провал, а не от самото начало.

 

 

Eve Echoes

Следващата игра е за почитателите на космоса и научната фантастика. Тя дава възможност на всеки играч да има свой космически кораб и да изучава Вселената в търсене на нови светове и богатства. Eve Echoes позволява на играчите да създават съюзи с други капитани и заедно за водят битки, да изучават и др. Какво ще се случи в играта в голяма степен зависи и от поведението на самите играчи.

 

 

Calendar.AI

Това приложение цели да помогне на хората, които държат задачите им да са стриктно организирани. Приложението помага на потребителя да създава събитие за цяла група хора, които могат да сложат линкове към профилите си в социалните мрежи и така да улеснят комуникацията помежду си. Интерфейсът е удобен и позволява интеграция с Microsoft teams, Webex, GoTo Meeting, Zoom и др. Има и абонаментни планове с още повече функции.

 

 

Plantiary

Това е приложение, което помага на хората да поддържат цветята у дома си, включително когато пътуват. Приложението съдържа инстуркции за грижата за цветята, включително поливане, наторяване завъртане на сакцията и др. То е много удобно и за споделяне с приятели и близки, когато ще пътувате и някой друг ще идва у дома, за да ги поле.