Лятото е тук макар да не изглежда точно така през последните дни. Все пак, мрачното време няма да спре плановете за отпуската. А AndroidPIT предлага пет приложения, които да ни помогнат да планираме лятната почивка и да я направим още по-приятна.

 

TravelPirates

Приложението е безплатно и събира промоции и оферти от стотици дестинации по целия свят. Предлага промоции за билети за влак и самолет, промоции за хотели и дори за наемане на кола. Има и опция за създаване на известия са оферти в определени райони и бюджет. Приложението може автоматично да следи указаните критерии и веднага да изпраща известие, когато намери оферти, които отговарят на тях.

 

 

Holidayguru

И това приложение цели да открие най-лесните начини да спестим пари при пътиванията си. То също има функции за следене на офертите за определени критерии. Има и възможност за споделяне на оферти. На практика приложението е директен конкурент на TravelPirates, като е негова алтернатива. И Holidayguru също е безплатно.

 

 

Skyscanner

Това приложение е насочено най-вече към търсенето на транспорт на добра цена. Основната му функция е да следи за най-добрите цени на самолетни билети от избрано летище за определена дестинация. Може обаче да се използва и за търсене на добри цени на хотели, билети за влакове и коли под наем. Приложението също е безплатно.

 

 

KAYAK

Още една сравнително популярна услуга за търсене на евтин транспорт. Подобно на предишното приложение, KAYAK предлага търсене на билети за самолет, влак, както и оферти за коли под наем и хотели. Може да се връзже и с гласовия асистент Alexa и да се управлява чрез нея. Отново, приложението е безплатно.

 

 

Lastminute

Понякога се налагат неочаквани и непланирани пътувания. Това приложение е направено с тази цел – да помогне за организирането на полет и хотел до определена дестинация, но най-вече с оферти, които са достъпни в последния момент. Приложението също е безплатно, като позволява следене и на оферти с по-дълъг срок.

 

 

Още от Digital: Как да се върнем към по-стара версия на приложение в Android