Какво ще кажете за една бърза игра с приятел? Независимо дали сте физически един до друг или сте разделени на километри, може да се забавлявате заедно с някоя хубава игра. За целта трябва само да изберете някое заглавие от списъка на Make Use Of.

И така, предлагаме на вниманието ви 5 безплатни онлайн игри, които може да играете с приятел.

1. Stick Figure Badminton 2

Ако двамата сте заедно, може да се забавлявате със Stick Figure Badminton 2 на един компютър. Единият от вас може да контролира играча си с клавишите W, S, A и D, а другият с клавишите със стрелки.

2. Gun Mayhem

Gun Mayhem е една от най-добрите браузър базираните бойни игри. Целта е проста: стреляте  своя опонент от картата. Броят на играчите е от 2 до 4. След като се наситите на Gun Mayhem, може да преминете към Gun Mayhem 2.

3. Fortz

Вие трябва да използвате пистолета си, за да повалите укреплението на опонента си, а след това и да го убиете! Всеки играч контролира укрепление от едната страна на екрана.

4. Sports Heads Football

Ако футболът е вашата страст, то опитайте да поиграете Sports Heads Football. Всеки играч контролира аватар, защитава мрежата си и се опитва да вкара гол във вратата на другия.

5. Battleship Online

В тази класическа игра целта е да познаеш къде са корабите на противника и да ги потопиш. Има два вида флота: руска или класическа. В руския флот има повече възможности, което прави играта по-забавна!

 

Вижте най-забавните Android игри за смартфон под 25 MB