Днес почти всички приложения, които ползваме на мобилните си устройства се нуждаят от интернет връзка, за да работят. Въпреки това, все още има места, където e трудно да се осъществи връзка с мрежата.

В такива моменти всички приложения, които се нуждаят от онлайн връзка са безполезни и това може да се окаже доста изнервящо. Осъзнавайки това решихме да ви представим списъка на PC Mag с най-добрите Android приложения за офлайн навигация. Ето кои са те:

 

1. Maps.Me

Приложението Maps.Me е достоен претендент за титлата ‘най-добро приложение за географски карти’, което може да ползвате офлайн на Android устройството си. То не ви ограничава за това колко информация да сваляте за офлайн ползване, което е едно много голямо предимство. Картите са ясни и лесни за разчитане, без прекалено много подробности.

 

2. OSMand+

OSMand+ ще ви очарова със своите възможности за офлайн навигация. Приложението има безплатна и платена версия, като безплатната ви ограничава до 10 карти, които може да свалите за офлайн ползване. За отпадане на това ограничение, както и за достъп до повече възможности, ще трябва да изберете платената версия на приложението.

 

3. City Maps 2Go

Създателите на приложението го определят като „Вашият надежден и лесен за използване глобален спътник“. City Maps 2Go ви позволява да се ориентирате на непознати за вас места и да търсите конкретни адреси, интересни места, ресторанти, и така нататък. 

 

4. Google Maps

Google Maps промени начина, по който се ориентираме в непознати места. Вече дори потребители с недотам добри технически умения знаят, че тази услуга може практически да ги преведе през всяко кътче по света. 

 

5. HERE WeGo

С HERE WeGo може да изтегляте карти на устройството си, така че да ги използвате офлайн. Приложението ви помага да намерите ресторанти и търговски площи в близост до вас, а вече включва и карти за хиляди летища и търговски центрове по целия свят.