Храната е едно от онези неща, с които лесно може да се злоупотреби. Ако сте решили, че е дошло време за диета и промяна на навиците ви за хранене, тези 5 Android приложения за броене на калориите, които от Make Use Of ни препоръчват, може да са ви полезни.

1. Fooducate Weight Loss Coach

Fooducate Weight Loss Coach е едно от малкото приложения за броене на калории, които е много забавно за използване. То не само ви помага да отслабнете, но и ви показва как да се храните правилно. Ако сте от този тип хора, които предпочита да споделят и търсят мнението на други хора, това наистина е приложението, което трябва да тествате.

2. LifeSum

Целта на това приложение е да е просто и лесно за използване. Подобно на повечето други здравни приложения, LifeSum ви помага да направите по-добър избор на храна, да подобрите  тренировката си, и да постигнете целта си и да си изградите здравословни навици.

3. Lose It!

Lose It! е с интуитивен интерфейс и улеснява избора ви на храна, като предоставя информация за съдържанието на мазнини, холестерол, натрий и други. Колкото по-дълго използвате това приложение, толкова по-добре ще може то да ви помогне в избора на храна.

4. MyFitnessPal

MyFitnessPal е едно от най-популярните здравни и фитнес приложения, чиято база данни съдържа над 6 милиона храни. С него можете да видите не само колко калории сте поели с храната, но също така и изгорените калории чрез упражнения, както и общия баланс.

5. S Health

S Health предоставя основни функции, с които може да сте здрави и във форма. Приложението записва и анализира ежедневните ви дейности и навици и ви помага да поддържате успешно диетата си и да водите здравословен начин на живот.

 

Вижте най-добрите фитнес приложения за iOS