MeetUp е първата в света 4К камера за малки стаи Logitech MeetUp, модел специално проектиран за малки зали, предлага 120-градусова зона на покритие, така че никой да не липсва от картината. Той има три микрофона и автоматично адаптира картината спрямо околната светлина и действието в залата, благодарение на пълният набор от RightSense технологии. Моделът се отличава с 4K резолюция и петкратно увеличение, отличен звук, оптимизиран за малки помещения и възможност за добавяне на допълнителни микрофони.

 

 

Rally е премиум решението на Logitech Logitech Rally е най-новото и в същото време най-доброто решение на Logitech, което може да се използва в различни по размер конферентни зали. Предлага 4K качество, 15Х увеличение, специално разработена аудио система, предоставяща отлично качество на звука и RightSense технологии за оптимизиране на картината. Системата е изградена на модулен принцип, който позволява към Rally да бъдат добавени допълнителен говорител или до 7 микрофона, което я прави подходяща за зали от 10 до 46 човека.

 

 

Logitech Tap е най-новият продукт на марката – 10.1-инчов тъч панел за управление на повикванията, който е съвместим с приложенията на Google, Microsoft и Zoom. При персоналните решения върхът на гамата е 4K камерата Brio – първата в света 4К уеб камера, поддържаща RightLight 3 с HDR и сертифицирана за Windows Hello. Портфолиото се допълва от слушалките за професионална употреба , сред които се откроява новият модел Logitech Zone Wireless – първите слушалки на компанията с ANC технология - проектирани да бъдат еднакво добри, както за работа, така и за музика, поддържащи QI технология за безжично зареждане.

 

 

RightSense технологии за оптимизиране на преживяването Logitech RightSight - автоматично управление на камерата Автоматично премества обектива на камерата и регулира мащаба, за да обхване всички участниците в срещата, без значение от формата или размера на помещението. Logitech RightLight - оптимизация на светлината и цветовете

 

 

Оптимизира светлинния баланс и цветoвете, давайки приоритет на лицата и пресъздавайки естествени тонове на кожата, дори при условия на затъмняване или задно осветяване. Logitech RightSound - подобрено аудио