Nokia   вече предлага новите шумоизолиращи безжични слушалки Nokia BH-805 на българския пазар. Те са налични у нас в цвят Polar Sea на препоръчителна цена от 199 лева.

 

Любопирно: Класическата „тухла“ от преди 20 години Nokia 6310 има нов дизайн и вече се продава в България за 120 лв.

 

Шумоизолиращ режим

Слушалките могат да неутрализират до 25 децибела от околния шум. Когато дойде време да се върнете в „реалността“ на звуковата среда, преминете към „прозрачния“ режим – това означава да продължите да чувате аудиото от телефона си, но и да долавяте външните звуци, като например разговорите на колегите на съседните бюра, докато слушате музика.

 

 

Студийно качество на звука

Големите 13-милиметрови драйвери възпроизвеждат звук със студийно качество, благодарение на което музиката от плейлиста ви ще звучи по-добре от всякога. По-големият драйвер произвежда по-мощни звукови вълни и по-силен бас, така че тези безжични слушалки са перфектният аксесоар за меломаните, които ценят високото аудио качество.

 

Издръжливост

Благодарение на тяхната водоустойчивост с рейтинг IPX5, можете да сте напълно спокойни, дори ако се озовете без чадър под пороен дъжд или изпуснете шумоизолиращите слушалки Nokia BH-805 на мокър асфалт. С 5 часа гарантирано време за работа и допълнителни 25 часа, благодарение на компактния зареждащ калъф, можете да си осигурите повече от седмица активно ползване на слушалките по пътя към офиса и обратно само с едно зареждане.

 

 

Безпроблемно потребителско преживяване

При отваряне на калъфа слушалките се свързват автоматично с вашето устройство, създавайки още по-хармонично потребителско изживяване. Отговаряйте на обаждания, поставяйте на пауза и пропускайте песни само с едно докосване – ще усвоите с лекота ползването на интуитивните сензорни контроли. А ако ръцете ви са заети, просто подайте команда на гласовия асистент да го направи вместо вас.