Подобно на филтрите на Instagram, сега има приложения, които могат да превърнат снимката в картина. Тези приложения са лесни за използване и са достъпни както за мобилните платформи, така и за десктопите.

 

Ако искате да узнаете как да направите снимките си да изглеждат като картини, при това безплатно, разгледайте информацията на Make Use Of.

1. Prisma (Android, iOS)

Вероятно сте виждали това приложение да се споменава в Instagram, Facebook или Twitter. Prisma е изключително лесно за използване приложение и прави няколко неща, които никое от другите приложения не прави.

 

След като изберете снимка и филтър, той ще се приложи веднага (отнема около 10-20 секунди) и ще може да видите крайното изображение. След това можете да плъзнете пръста си наляво или надясно, за да обозначите интензитета на филтъра, от 0 до 100 процента. Има ги и обичайните опции за редактиране на изображения.

 

Безплатната версия работи само със снимки със SD качество. Ако искате да отключите изображения с HD качество и над 300 филтъра, ще трябва да се абонирате за плана Premium за $ 1,99 на месец.

2. Dreamscope (онлайн)

Не винаги имате нужда от смартфон, за да превръщате снимките си в брилянтни картини. Ако искате да разберете как Пабло Пикасо би превърна вашите снимки в акварели, имате нужда от Dreamscope. Това уеб приложение използва същия DeepStyle генератор като Prisma, но предлага няколко различни стила, които можете да използвате като филтри.

 

Dreamscope не компресира изображенията ви. Можете да качите снимка с висока резолюция и да получите снимка с висока резолюция, докато всички други приложения ще свиват снимките ви до по-малък размер.

3. DeepArt (онлайн)

DeepArt е уеб приложение с възможност да превърне всяка картина, която виждате онлайн, във филтър, който след това може да използвате. Резултатът е учудващо добър, дори и ако не използвате известна картина. Да речем, че сте намерили чудесно изображение, което някой е споделил в Instagram. Можете да изтеглите тази Instagram снимка и да я превърнете във филтър.

 

След това заредете собственото си изображение, изберете този нов филтър, който сте създали, и се наслаждавайте на това, което DeepArt ще сътвори за вас. Крайните резултати са с размери 500 × 500 пиксела и отнема известно време за генериране. Можете да получите картините си по-бързо, като заплатите малка такса.

4. NeuralStyle.Art (онлайн)

Ако сте професионалист или дизайнер, който се нуждае от много по-голям контрол над ефектите, трябва да се насочите към NeuralStyle.Art. Това уеб приложение е най-мощното приложение за фото изкуство.

 

Безплатната версия има подобни ограничения като другите, като например SD резолюция на крайния резултат и може да правите само по три снимки на ден. Но количеството е несравнимо в другите приложения. Платените версии на NeuralStyle.Art започват от $ 1.99.

 

Вижте 4 неща, които е добре да проверим, преди да качим снимки в Интернет