Повечето от нас пазаруват онлайн, за да пестят време като избягват трафика, тълпите и безкрайното търсене на перфектния продукт. Има обаче и някои страхотни начини да пестите пари от пазаруването онлайн.

 

Кои са те можем да разберем от информацията на Make Use Of.  

 

1. Honey (Chrome, Firefox, Opera и Safari)

Honey е невероятно полезно разширение за браузъра, което в момента поддържа над 1000 магазина в международен план. След като го инсталирате, то ще следи вместо вас за намаления, купони и всякакви други отстъпки. Когато попадне на нещо, иконата му в лентата с инструменти, ще светне и вие трябва просто да я натиснете, за да видите всички купони и разпродажби.

 

2. Shoptimate (Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera и Safari)

Когато става въпрос за пазаруване, сравняването на цените в различните магазини често е ключът към най-добрата сделка. Shoptimate е много удобен инструмент който може да ви е от полза в такъв момент. Можете бързо да видите най-ниската цена за даден продукт и от къде може да го получите.

 

3. Социалните медии  

В наши дни е доста необичайно един магазин да не разполага с профил във Facebook или Twitter. Но, това, което много хора не осъзнават е, че специалните оферти често се рекламират именно чрез тези социални медии. Ако следвате магазин на сайт като Facebook, вие няма как да пропуснете някоя промоция.

 

Вижте 8 начина да се предпазим когато пазаруваме онлайн