Instagram е сред най-популярните социални мрежи, но може да се използва пълноценно само от мобилен телефон. Много хора обаче искат да могат да качват снимки в Instagram директно от своя компютър. AndroidPIT ни показва три начина как може да стане това.

 

Режимът за разработчици в браузъра

Един от най-лесните начини е да симулираме мобилното приложение директно в браузъра си. Това звучи сложно, но всъщност става доста лесно и бързо. За целта трябва да посетим Instagram през браузъра си и да влезем в профила си. След това натискаме бутона F12 на клавиатурата, който ще активира режима за разработчици на браузъра.

 

 

В менюто в дясно трябва да се натисне бутона, който активира адаптивния режим. Това е икона, която показва смартфон и таблет и ще промени дизайна на страницата до такъв за мобилно устройство. А така ще се появят и всички познати функции на Instagram.

 

Официалното приложение за Windows 10

Instagram разполага и с официално приложение за Windows 10. То е безплатно и може да се изтегли от Windows Store. Дизайнът му е малко по-различен от този на приложенията за iOS и Android, но функциите са почти същите. Присъства и възможност за качване на снимки директно от компютъра.

 

 

Може да използваме емулатора BlueStacks

Платформата BlueStacks представлява виртуална среда, в която може да се инсталират и използват много от популярните игри и приложения за Android. Тя е безплатна, като позволява на човек да използва почти пълноценно Android на компютъра, включително с любимите си приложения и активирани профили в тях.

 

Още от Digital:  4 начина да направите вашите Instagram Stories по-привлекателни