Тъй като 2016 година е  към своя край, ние започваме да мислим за това, което ни очаква през новата 2017 година и по-специално какви модели смартфони ще се появят на пазара. 

 

Едно е сигурно и през новата година, всяка нужда на потребителите ще бъде задоволена – ще има евтини модели телефони, без новаторски функции и скъпи модели, които да задоволят по-претенциозните.

1. Apple iPhone 7S Plus, iPhone 7S, iPhone 8

iPhone е най-продаваният смартфон в света и за това iPhone 8 може би се очаква с нетърпение от голям брой потребители.  Още повече, че новия модел телефон на Apple може да предложи безжично зареждане, както и да използва някои нови изключително устойчиви на надраскване материали.

2. Samsung Galaxy S8 и S8 Edge

След провала на Galaxy Note 7, време е Samsung да се реваншира на потребителите с Galaxy S8 и Galaxy S8 Edge. Според слуховете, Galaxy S8 ще има подобрена предна камера, с авто-фокус.

3. Google Pixel второ поколение

Google Pixel и Pixel XL се оказаха голямата изненада на 2016 – отлично представяне на Android платформата, най-високо ниво Snapdragon 821  чип, отлични камери и красив дизайн. През 2017 година, компанията може би ще продължи да ни глези.

4. Nokia с Android смартфони

Силата на Nokia се пробужда! Легендарните модели телефони на компанията са в миналото, но през новата година, Nokia има възможността да достигне нови висоти. През 2017 година се очаква Nokia да се завърне с два модела Android телефони.

5. LG G6

LG G5 не се оказа толкова харесван телефон, колкото компанията се надяваше да стане. Очевидно понятието "модулен телефон" плаши хората, още повече че има само три модула и никой от тях не се оказа особено полезен. Според слуховете LG G6 ще претърпи цялостен ремонт.

6. OnePlus 5

Телефоните OnePlus 3 и 3T са тънки, стилни, с премиум характеристики и висок клас хардуер, с отлични камери и супер бързи. Ето защо очакванията ни за OnePlus 5 скачат до небето.

7. Huawei P10

Huawei вече е третият по големина производител на смартфони след Samsung и Apple. Устройствата на компанията са с изключително добър дизайн, интерфейс, производителност и камера. Очакванията са Huawei P10 да наследи P9 през 2017 година, и очакванията са да има усъвършенствана система с двойна камера и стилна метална конструкция.

8. Нови Moto телефони

Moto Z на Lenovo се оказа един от най-странните телефони на 2016г., със своята концепция Moto Mods, която увеличава възможностите на телефона с високоговорител, пико проектор, батерия и оптичен зум. През 2017 година компанията ще разшири колекцията от модули за Moto моделите.

9. Sony Xperia 2017

Японската компания държи в строга секретност проектите, върху които работи. Знаем обаче, че се работи върху два нови смартфона. Техните кодови имена са G3112 и G3121.

10. HTC 11 Ocean

Не е тайна, че HTC излезе от златната си ера, но въпреки това компанията все още не се е отказала да се съревновава с най-добрите. Говори се, че новия HTC Ocean ще се отличава с няколко иновативни функции, като Google Assistant интеграция.

 

Вижте какво да очакваме от производителите на смартфони през 2017г.