Няма да излъжем ако кажем, че няма недостиг на приложения за редактиране на снимки. Всичко, от което имаме нужда може да го получим. В същото време, поради безкрайните опции, може да пропуснем нещо, което е идеално за нас.

 

От Make Use Of са решили да ни запознаят с 10 страхотни приложения за редактиране на снимки, които може да не знаем. Ето кои са те:

1. Geló (iOS/безплатно)

32-цветната палитра на Geló ще ви помогне да персонализирате снимките си и да подобрите тяхното въздействие.

2. Paper Camera (iOS/$2,49; Android/$2,49)

Paper Camera ви позволява да превърнете вашите снимки в картина, анимация, скица върху хартия или комикс. Позволете на въображението си да „избухне“ и други да видят вашия свят по нов начин.

3. Clone Camera Pro (iOS/$2; Android/$2)

С Clone Camera Pro може да вземете всеки един обект от снимката ви, да го клонирате и да го добавите към оригиналната снимка, за да се получи ефекта на призрачен образ. Можете да заредите до шест снимки от галерията си и приложението ще ги комбинира в едно, като поставите обекта си на различни позиции.

4. Snapseed (iOS/безплатно; Android/безплатно)

Snapseed е професионален редактор на снимки от Google, който всеки собственик на смартфон ще оцени. Това приложение поддържа JPG и RAW файлове за редактиране.

5.  Photo Editor by Aviary (iOS/безплатно; Android/безплатно)

Photo Editor е още една опция за тези, които са готови да започнат да редактират като професионалисти. Можете да синхронизирате вашите изображения с Adobe Creative Cloud и да осъществявате достъп до инструменти и филтри от всяко устройство, което използвате.

6. Lifecake (iOS/безплатно; Android/безплатно)

Lifecake ще ви помогне да документирате и споделите напредъка на детето си, като създадете график на снимки и слайдшоу. Можете да изтегляте изображения от Dropbox, Facebook, Picasa и Instagram. След това можете да организирате хронологията по няколко начина, така че да можете да видите детето си на всяка възраст и да сравните етапите на растеж от раждането до сега.

7. Rakuga Cute (iOS/безплатно; Android/безплатно)

Вероятно това е най-сладкото приложение в този списък, което предлага различни декорации за вашите снимки. Приложението включва инструменти за подвижни печати, рамкиране, текст с разнообразни видове писалки, пастели, неонови модели и засенчване. То също така има режим „красота“.

8. Prisma (iOS/безплатно; Android/безплатно)

Това приложение превръща вашите снимки в изображения, които изглеждат като нарисувани от известни художници като Ван Гог, Левитан, Пикасо и др. Изберете любимия си стил и се наслаждавайте на резултата.

9. Hyperlapse (iOS/безплатно; Android/безплатно)

Това приложение ви позволява да снимате със смартфона си тайм-лапс видеоклипове, които изглеждат като създадени с професионална камера.

10. LINE Camera (iOS/безплатно; Android/безплатно)

Друго популярно приложение за декорация е LINE Camera. Приложението предлага повече от 100 различни вида рамки и шрифтове, плюс хиляди печати. Можете да създадете свои собствени печати, като използвате собствени снимки и текст с персонализираните филтри на приложението.

 

Вижте как да правим качествени снимки с Android смартфон