Имате ли любими приложения, които можете да използвате в ежедневието си? Може би ще откриете такива в селекцията на Business Insider. Трябва само да ѝ отделите малко време и може би ще откриете приложението,  което ще промени ежедневието ви.

1.  Musi (iOS)

Musi е безплатно приложение, което ви позволява да стриймвате музика директно от YouTube дори когато телефонът ви е заключен.

2. Google Opinion Rewards (Android)

Ако имате Android устройство, използвайте Google Opinion Rewards и никога повече няма да плащате за приложения. Това безплатно приложение ви позволява да правите проучвания и да печелите кредити, които можете да харчите в Play Store.

3. Sleep Cycle (iOS, Android)

С това безплатно приложение ще се чувствате по-отпочинали и готови за предизвикателствата на живота. Приложението анализира съня ви и ви събужда, когато е най-вероятно да сте добре отпочинали. Sleep Cycle разполага и с абонамент за Premium версия, който струва $ 29,99 на година.

4. Soft Murmur (iOS, Android)

Приложението ви позволява да създадете перфектната комбинация от шумове за вас, за да спите по-добре, да се отпуснете или да се фокусирате. Безплатната версия на това приложение ви позволява да комбинирате четири различни фонови звука: валежи, гръмотевици, вълни и вятър. За $ 1.99, можете да отключите още шест.

5. Polarsteps  (iOS, Android)

Това приложение проследява маршрута ви, когато пътувате, и създава дигитален дневник, който можете да поръчате като фотоалбум в края на вашето пътуване.

6. Fog of World (iOS)

Fog of World се превръща в игра: колкото повече опознавате света в реалния живот, толкова повече мъгла можете да изчистите от виртуалната карта на приложението.

7. Google Keep (iOS, Android)

Google Keep е дигитален инструмент за планиране, който ви позволява да осъществявате достъп до бележките и документите си на телефона, таблета и компютъра си. Google Keep ви позволява да създавате списъци със задачи, да настроите аларми и напомняния, да изготвяте и анотирате изображения, да работите по проекти съвместно със свои колеги в Google Docs и още много други неща.

8. Dark Sky (iOS, Android)

Dark Sky използва GPS, за да ви даде точна прогноза за времето за вашето местоположение. Това приложение може да ви предупреди минути, преди да започне да вали, да прецени колко дълго ще продължи бурята, да ви изпрати персонализирани известия и др. Dark Sky е безплатно за Android, за iOS цената му е $ 4.

9. Plant Nanny (iOS, Android)

Plant Nanny ви напомня да пиете достатъчно вода всеки ден по най-очарователния начин.  Приложението е безплатно и за двете платформи: iOS и Android.

10. MyFitnessPal (iOS, Android)

MyFitnessPal е прост, но мощен инструмент, който може да ви помогне да сте по-здрави. Основната функция на приложението е калориен брояч, който можете да използвате, за да регистрирате приема на храна.

 

Вижте четири нови хардуерни тенденции при смартфоните