Решили сте това лято да прекарате няколко дена сред природата? Това време може да бъде много забавно и релаксиеащо, ако предварително сте се подготвили, смятат от Mashable. По тази причина от медията са съставили списък с 10 полезни инструмента необходими за оцеляване сред природата. Ето кои са те:

B-2 Dog Tag - джобен нож с нано острие

Този ултра-лек джобен нож от неръждаема стомана може да се носи и на врата. Редовната му цена е  $69, но сега се продава за $34.99.

Pocket Samurai Keychain Knife

Този елегантен малък нож е оформен като самурайски меч и може да служи и като ключодържател. Цена $17.99.

Мултифункционален инструмент Geekey 

Този мултифункционален инструмент има почти всичко - няколко гаечни ключа, отвертка, транспортир, отварачка за консерви и т.н. Цена $55.95.

Отварачка за бутилки Pry.Me

Изключително полезна джаджа в моментите, когато искате да се насладите на студена напитка. Pry.Me може да виси на ключодържателя ви, така че да е винаги под ръка. Цена $10.99.

Мултифункционален инструмент за велосипедисти

Създаден специално за велосипедисти, този умен инструмент се побира във вашия портфейл или джоб, за да ви помогне да се справите с инцидентите на пътя. Цена $90.

Мултифункционален гаечен ключ EverRatchet

С този инструмент получавате седем гаечни ключа, като уникалният му дизайн го прави особено удобен за затягане на болтове, завинтване на винтове и други. Цена $24.99.

Джобен мултифункционален инструмент 2-Pack

Този практичен инструмент е с размерите на кредитна карта и приляга добре във вашия портфейл или джоб. Той има отварачка за консерви и бутилки, нож, отвертка, линийка, гаечен ключ, трион. Цена $19.

Kelvin 007

Kelvin 007 има шест различни отверки, разположени удобно в кръг. Цена $ 30.

Светещи флакони X Vial

Тези флакони използват специален материал, който ще ви осигури часове светлина стига да сте ги изложили поне 10-15 минути на светлина. Цена $ 22.

Компактен органайзер KeyBar®

Този организатор за ключове има интегриран мултифункционален инструмент. Цена $ 40.

 

Вижте Blackview BV9900 Pro е брониран смартфон с термо камера, мощна батерия и достъпна цена