Сигурно сте чували старата поговорка „Нищо не идва безплатно“? Е, до голяма степен тя е вярна, но тези 10 бранда наистина се грижат за интересите на своите потребители.

Смисълът на доживотната гаранция и дългосрочната гаранция на продуктите е, че ако сте закупили такъв продукт, например преди 15 години, може да го замените с нов, понякога дори и ако той се е износил от употреба.

От Business Insider са на мнение, че доплащането за такъв вид гаранции, често се отплаща в дългосрочен план. Ако и вие сте на това мнение, разгледайте списъка с брандове, които предлагат изключително изгодни гаранции.

Manduka

Manduka предлага килимчета за йога от серията PRO с така наречената доживотната гаранция. Компанията гарантира, че продуктите ѝ нямат производствени дефекти и дори ги заменя, ако се износят при употребата им.

Cotopaxi

Всички продукти на Cotopaxi са „Guaranteed For Good“. Това означава, че всеки продукт е предвидено да издържи 61 години. Това не включва нормално износване.

Away

Away ще поправи или замени куфара ви, ако колелото, дръжката или ципът се повредят.

Native Union

Компанията предлага доживотна гаранция за всичките си Ultra Strength кабели за зареждане.

CamelBak

Гаранцията на продуктите на CamelBak покрива производствени дефекти в материалите и изработката за целия живот на продукта.

YETI

Можете да намерите кои артикули отговарят на изискванията за петгодишна или тригодишна гаранция на сайта на компанията, но повечето са с петгодишна гаранция, гарантираща, че няма да има дефекти в изработката и материалите през периода.

Osprey

Osprey ще поправи безплатно всяка повреда или дефект, независимо дали продукта е закупен през 1974 година или вчера. Ако компанията не е в състояние да извърши функционален ремонт, с радост ще замени вашия продукт с нов.

Canada Goose

Всеки продукт от Canada Goose, закупен от оторизиран търговец е напълно гарантиран срещу дефекти в материалите и изработката за целия живот на продукта.

Hydro Flask

Hydro Flask предлага доживотна гаранция срещу производствени дефектит за целия живот на всички продукти.

The North Face

Гаранцията на North Face покрива всичките продукти на компанията срещу дефекти в материалите и изработката за целия срок на ползване на изделието.

 

Вижте 12 креативни идеи за дизайн на продукти, които ще ви оставят безмълвни