Вход

Ако нямате регистрация може да се регистрирате от тук

Регистрация

Въведи кода
3 резултата за теч на информация
дронове
Изтекоха снимки на дрона DJI Mavic Air 2 дни преди премиерата му
Изтекоха снимки на дрона DJI Mavic Air 2 дни преди премиерата му
По последна информация премиерата на DJI Mavic Air 2 трябва да бъде на 27 април. Въпреки това в интернет пространството можете да се натъкнете на редица снимки, разкриващи дизайна на устройството. Последните такива ни показват как точно ще изглежда новия дрон на DJI. Снимките изтекли в интернет са избрани от DroneDJ като официални. Ще припомним, че компанията е една от партньорите на DJI. Изображенията разкриват, че Mavic Air 2 ще бъде по-малка версия от серията Mavic, която беше представена август 2018. Тя ще е по-голяма от предшественика си Mavic Air, но все пак ще бъде и достатъчно компактна благодарение на сгъваемия си дизайн. Тази разлика в размерите се вижда в една от снимките на Mavic Air 2. Techradar ни споменават, че не са известни още точните размери или тегло на устройството, но несъмнено новият дрон ще е по-компактен от предишния модел на компанията. Също известен факт е, че Mavic Air 2 ще бъде по-евтин от последния дрон тази серия. Модулът на камерата също ще е по-малък. По технически спецификации камерата ще има 1/2‘‘ CMOS сензор. Той ще бъде по-малък от този на по-високия клас Mavic 2 Pro, който е с 1'' матрица. От фирмата вярват, че това ще бъде един от най-безопасните дронове на DJI. Това ще бъде така благодарене на интелигентните си режими на полет APAS и AirSense, последният от който идентифицира местоположенията на движещите се самолети и ви уведомява в реално време. Друга малка подробност, която можем да видим  е, че Mavic Air 2 разполага с винтове за намаляване на шума в перките, което би трябвало да помогне за по-тихия полет на дрона, отколкото донякъде шумният му предшественик. Това ще ви бъде от полза, ако искате да сте малко по-дискретни по време на излитане и кацане.   Разглеждайки по-подробно спецификациите на Mavic Air 2, той ще може да снима с 4K/60p видео и да прави 48MP изображения. Батерията ще може да издържа на 34-минутен полет и най-важното, което трябва да се спомене е, че дрона идва със софтуер Ocusync 2.0, който ще удвои 2-километровия обхват и ще повиши стабилността на сигнала му. За начинещи и любители, това устройство би могло да бъде идеално за въздушни снимки и видеоклипове. Компанията също предлага и по-евтиният DJI Mavic Mini, но при него липсват фунции като 4K, проследяване на обекти и тн. Също така по-малкият му размер може да го направи по-нестабилен от по-големите дронове при силен вятър. Още от Digital: Чии дронове ще владеят въздушното пространство над САЩ  
смартфони
Изтече информация за смартфоните iPhone 12 5.4", iPhone 12 6.1", iPhone 12 Pro 6.1" и iPhone 12 Pro Max 6.7"
Изтече информация за смартфоните iPhone 12 5.4", iPhone 12 6.1", iPhone 12 Pro 6.1" и iPhone 12 Pro Max 6.7"
Двата основни модела са iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max, съответно с моделни абревиатури D53P и D54P. От публикацията се разбира, че първият притежава 6.1" дисплей, доколкото при Max версията дисплеят е с по-голям 6.7-инчов диагонал. Предвид, че в теча на информация няма снимки, а само графики, за дизайна на новите айфони не се знае много. 
смартфони
Motorola Edge ще е с 6.67" смартфон с 90Hz дисплей, Snapdragon 765G процесор и тройна камера
Motorola Edge ще е с 6.67" смартфон с 90Hz дисплей, Snapdragon 765G процесор и тройна камера
Смартфонът е има характерна визия и благодарение на тройната си камера. Разположението на камерите върху гърба на телефона е малко по-различно от това, което сме виждали до момента благодарение на предходни течове на информация. Първият десен сензор от вертикалната линия е основният с 64MP еквивалент. Следват 16-мегапикселов и един с 8MP.   
DMCA.com Protection Status